IRC-Galleria

puppude

puppude

♥ mira 3o1o2oo8 ->
Ponpi-Dough heräs aamul, lähin mimmalle.. menin mimmalle ja sieltä mimman kaa koiviksen junasemalle sieltä junal minä, mimi ja mimin kameli liinu. sit ne mäni pasilaa ja ponpi jäi tiksis.. venasin tiksis jonku aikaa luin tikkuris lehtiä.. sit lähin 62:sel himaa.... oletin et kukaa ei ollu himas. näin et alakerran akkunoista loisti valo..... sit menin omaa huoneesee maisaaaa.. mamma oliki himas sit se tuli valittaa ku en ollu koulus... sit jossai vaihees menin pisuu. sain kohtauksen... pissasin pöntön reunoille etc. sit äkkiii pyyhin ne ja pesin käet ja sit avasin oven ja kaaduin eteisen lattialle mistä alko kauheet supermega epilepsia sätkyt etc.

ni mamma soitti 112:see ja mamme pyys mua puhuu niille puhelimez mut sit sain sätkyn ja viskasin olkkarin sohvalta eteisen lattialle sen känny ja mamme soitti sinne uuestaa mun kännyl

..

sit jossai vaihees lähti taju ja kuulemma olin vaahdonnu kauheesti etc. . _ .



...
.Päivitys tähän väliin, olin n. 3 Varttia pihal.... 2Varttii kestävä on jo tappava / aivoja vaurioittava ... Joten runkkareille on varmasti luvassa enemmän sekompaa musmaisaa 8d
.......................
...
....

Ponpin kohtauksen (eli kouristusten, vaahtoomisen, tajuuttomuuden etc.) takia tänne tuli eile 2anpulanssia ja 1 mediheli etc.

ja sitte ei meinannu normaali annos (luultavasti epilepsia lääkkeitä ) Riittää joten ne anto siit viel lisää ja lisää ja Just Viime sekunneilla heräsin ennen ku ne olis laittanu mut koomaan (nukutus lääkkeillä)

.

Puppijee ei kyl muista kunnol kaikkee mut täs oli ny jtn randomii eilisest etc.

.
.

kaikki on sumeeta sil aika välil ku sekosin iha aluks olkkaris siihe asti ku heräsin aineissa sairaalas..


ja sit olin kuulemma niis kaikis Aivo Varjoaine kuvauksis eli semmoses et näkyy ihan kaikki suonien sisällötki etc. :O

..
Sit olin verikokeissaki esim. ..

ja sit tähä välii se et ku mut päästettii sairaalasta (enmuista niist paikoista mtn enää) mutta siis nii, ni mul oli vyötäröstä ylös päi ainai 25 Lappua liimattu kii muhu ja sit jaloissa molemmis yhet

ja sit olin siin konees et näkyy sydämmen toiminnot etc. :o syke etc.

sit olin tiputuksessa..... lopuks käppäilin IHAN Vitun aineissa ja sekasin sinne vessaa.... kuulemma jossai vaihees olin antanu pisunäytteen JOTA EN OLLU ANTANU VESSAS.... Siin oli kuulemma lääkäri vieres.. ei muka kattonu ponpin tavaroita... i dont think so.. pakosti ne kattoo vierestä etten huijaa ja pistä pungosta toisen duden pisukkaa siihe..

eilisest illasta saakka ollu ala, keski ja yläselkä, niska sivuista ja edestä, jalat ja kädet ja sit pelkästäänki jopa toi tiputus kohtaki on iha vitun kipeit ihq etc.


Siin oli suurinosa kaikest tost shitist etc.


.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Miun enkeli paupau 8 )


.
.
.


.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.