IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

tästä tulee vaikeaa, koska olen lähes jatkuvasti jonkun tai joidenkin ihmisten seurassa. mitkään tapani eivät siis ole ihan niin friikkejä, että se ketään sinänsä yllättäisi. tuntuu että olen todella tylsä. :)

1. vaihdan tietoisesti sukupuolta omaani (F). se aiheuttaa hyvin monia omituisia tapoja, joihin en ole tottunut. kuten vaistomaisen mutta tietoisen ryhdin korjailemisen, henkisen taistelun itseni kanssa siitä kuinka vahvoja mielipiteitä saan sanoa ääneen, hieman tavallista tyhmemmän esittäminen jne. kaikkea sitä ihminen saa itsensä tekemään ;)
2. saatan katsoa jääkaappiin puolen tunnin välein, jos minun tekee mieli maitotuotteita, vaikka varsin hyvin tietäisin ettei niitä sieltä löydy. olen varmaan jotenkin addiktoitunut. ja eihän sitä tiedä jos vaikka pyhä henki olisi niitä sinne laittanut, se laittaa välillä tilillekin rahaa, kiitos isi ja oy veikkaus ab.
3. käytän ihan suhteettomasti aikaa muiden ihmisten (ja myös itseni) motiivien ja tekemisten miettimiseen. analysoin ja tarkkailen jatkuvasti, analyysit on sitä mielenkiintoisempia, mitä useampia vuosia ne jatkuu ja mitä enemmän se auttaa lukemaan rivien välistä. tästäkin lauseesta teen koko ajan analyysia itsestäni..
4. sormeni ja varpaani tuntuvat jatkuvasti todella kylmiltä, ja lämmitän niitä jalkojeni välissä aina kun kykenen ja kehtaan. olen siis etenkin yksin kotona ollessani usein todella omituisissa asennoissa.
5. vaikka en todella kykene siivoamaan, järkkäilen kotona aina yhden asian kerrallaan siistiksi. esim. eteisen nurkan, vaatekaapin, tietokonenurkan, keittokomeron, vessan kaapin tai jotain muuta järjetöntä. kyseinen projekti kestää ihan suhteettoman kauan ottaen huomioon kuinka pitkäksi aikaa siitä on mitään hyötyä :D

haastan tähän cauluksen, eelan, janze^^n, zlyn ja fäägerin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.