IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Päiväkirja merkintää...Perjantai 12.05.2006 16:58

Viikonloppu edessä, arki on ainakin mennyt erittäin hyvin, aurinko tosiaan auttanut oloa myös kun on ollut niin lämmintä ja muutenkin ollut pirteämpi pitkään aikaan. Töissäkin olen vaan heittänyt hölmöä läppää (mitä yleensä siellä tulee muutenkin tehtyä) mutta kyllä itsekkin olen huomannut että paremmassa kunnossa nyt olen.

Viime yönä tosin oli vaikeempi saada unta kun exä pyöri mielessä, tuli taas mietittyä suhdetta, eroa ja häntä yleensä. Kyllä siinä vähän surullinen mieli tuli mutta se ei kuitenkaan laukassut masennusta päälle mikä on plussaa. Tänään olisikin sitten tarkoitus rentoutua omalla tavallani eli pelailla, grillata pari porsaan ulkofilepihviä (nami) ja juoda viiniä sen kanssa ja sitten katsoa Suomi - USA ottelu tv:stä.

Ensi viikolla onkin sitten psyk.lääkärillä aika ja katsoa miten tämän lääkityksen laita on, nyt on taas sellanen tunne että nää Efexorit auttaa olooni mutta en sitten tiedä...huoh mitäköhän sitten sille lääkärille sanoisi?

Kovasti miettinyt tätä elämää exän jälkeen mitä kaikkea siinä on tapahtunut ja yrittänyt saada jonkinlaista selkoa siihen mitä kaikkea sitä on tehnyt ja mitä kaikkea on kokenut. Totuushan on se että mun elämä meni aivan totaalisesti pois raiteilta eron jälkeen mutta niin kai se on että kaikki ikävät asiat opettaa ja itsellä kaikki asiat on mennyt kantapään kautta. Olen kuitenkin iloinen että kaikesta huolimatta mulla on kuitenkin ystäviä jotka oikeasti myös välittävät minusta.

Ensi viikolla onkin kulunut sitten 9 kuukautta erosta...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.