IRC-Galleria

racoon

racoon

Muokkaa tilaasi... Ööö ROBOCOP!

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 14.02.2006 14:06

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni.

Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa).

Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Listaan haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

OMAT OUDOT/TYPERÄT TAPANI/PIIRTEENI:

1) Sekoilen ja häiritsen kanssaihmisiäni oudoilla äänillä joilla puhun monenmoisia typeriä asioita

2) Kun puhun monenmoisia typeriä asioita (puhun muuten tosi paljon) heilun typerästi (saatan tanssahdellakkin) ja teen hölmöjä ilmeitä.

3) Nauran harvemmin omille jutuilleni. Jos ja kun sekoilen kanssani olevat ihmiset yleensä alkavat nauraa, silloin minä puolestani vakavoidun TAI sekoilen lisempää ja vakavoidun aivan yllättäen ja olen kuin en olisi mitään hölmöä tehnytkään.

4) Yleensä kaikki asiat jotka aloitan jäävät kesken tai kokonaan tekemättä JA/TAI suunnittelu asteelle JA/TAI kokonaan pelkäksi ajatukseksi taikka sen puolikkaaksi.

5) Käytän hassuja hattuja, teen hassuja juttuja, piirtelen kajaalilla naamaani viikset ja parran ja lähden kaupungille katselemaan ihmisten reaktioita. Eikä siinä ole minusta mitään outoa.


Minen jaksa haastaa kettään. Tekkee tän ken tahtoo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.