IRC-Galleria

<avautuminen>

nii kattokaa oikeesti beybladee. ja siis nythän mä pystyn lukee teiän ajatukset, "vittu sellasii lasten piirrettyi kukaa kato."

no öö, asiahan on niin et suomes näytettiin dubattuna niit vitun jenkkien leikkaamii versioita, eikä tääl näytetty koskaa g-revolutionii, mikä on iha näi btw paras. ja ku jenkit pääsee leikkaa jotai animee, nii voi hyvää päivää. ne on leikannu sen kohan mis MAX LÄPPÄSEE RICKII PERSEELLE, että voitte vaa kuvitella mitä kaikkee muuta ne on päättäny napsii pois, ku varsinki kolmannes kaudes kaikki vaa vetää toisiinsa turpaa ja porukkaa joutuu sairaalaan.

tosta voi jo päätellä, että minkä ikäsille se japanese versio on suunnattu. tai sit joku vois ystävällisesti valaista mua, että miten japanissa oikeen kasvatetaan lapsia? oonko ihan pihalla vai pakotetaanko siel kaikki lapset kattoo väkivaltaa? tai ehkä oon sit vaa jääny henkisesti 5-vuotiaan tasolle ku tykkään siit nii paljo. D:

en nyt tietenkää tarkota etteikö tota ois tarkotettu _myös lapsille, mut ku siin on nii paljo kaikkee syvällistä shittii minkä mäki tajuun vast nyt enkä sillo ala-asteel.

MUT SIIS OIKEESTI AAAAA. latasin koko g-revolutionin viime viikol ja oon tänäänki vaa koko päivän kattonu noit openingei ja endingei ja oon ihan PIUPIU koska noist vaa tulee nii kiva olo. varsinki tost makiyon kaze no fuku basho -biisist, se on jotai nii ihanaa, vaikken yleensä tykkää yhtää mistää j-popist. ;w; ♥

http://www.youtube.com/watch?v=B-426N6ZQD8&feature=related < oikeesti toi final ending nam itken koht. ;__; toi on nii ihana ku siin näytetää ekast ja tokast tuotantokaudestki hahmoi ja sit noi kaks nyybää joita ei ees oo koko animes mut siin mangas kyl ja toho viel joku makiyo yyyy ;w;

NYT TIIÄTTE MISTÄ HELI TYKKÄÄ omnomnomnom ♥

</avautuminen>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.