IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

raitasukka

raitasukka

menos s1en1d44 metsää ^^

päivääTorstai 29.11.2007 19:01

Mummojen elämäntarkoitus
Mummojen tehtävänä on määritellä, mitkä asiat ovat syntiä, minkä lisäksi he antavat fyffeä.
Mummojen pitää myös olla todella huolissaan, jos lapsilla tai lapsenlapsella on jokin pieni sairaus.


Mukavat mummot
Mukavampi ja yleisesti pidetty laji leipoo pullaa ja antaa rahaa aina, kun käyt mummon luona kylässä. Mukavat mummot asuvat erityisissä mummoille tarkoitetuissa asunnoissa eli Mummolassa. Mummot siivoavat paljon, koska he myös pölyävät normaalia enemmän. Mummojen mielipuuhaa on kutominen, Kauniiden ja rohkeiden katsominen ja rahan antaminen vierailijoille. Opiskelijat ja nuoret käyttävät mummoja rahoittajina kaikkeen kivaan. Mummoilla onkin kansantaloudellisesti merkittävä asema taloudellisena auttajana.


Äkäiset mummot
Vihatut äkäiset mummot (big mamat) haisevat kuselle, heillä on pullonpohjalasit ja he liikkuvat laumoissa ostoskeskuksissa ja kauppojen eteishalleissa. Äkäiset mummot kiilaavat aina kaupan kassajonossa ja maksavat pikkukolikoilla. He ostavat älyttömät määrät tavaraa ja sitten etsivät laukustaan pienimmät kolikot, jotta aikaa menisi mahdollisimman kauan. Lähes aina mummot jättävät jonkin hedelmän/vihanneksen punnitsematta ja käyvät kesken maksun punnitsemassa sen, tämän jälkeen he joutuvat "aloittamaan maksun uudelleen". Jos äkäiselle mummolle alkaa ryppyillä, se saattaa huitaista laukullaan. Lisäksi äkäiset mummot kuluttavat aikansa (ja eläkkeensä) Citymarkettien auloissa pelaamassa rahapelejä pipot silmillä, eivätkä näe tai kuule mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.