IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 25.08.2009 20:46

OLET RIIKINKUKKO

Vastaa ainoastaan numeroin. Jos vastaus käsittää kaksinumeroisen vastauksen tai sitä enemmän laske numerot yhteen, siten että saat yksinumeroisen vastauksen. Esim. talon numeroni on 308= 3+0+8=11=1+1=2. Lopussa on ennustus minkälainen ihminen olet.

1. Ikäsi? - 19, 1+9=10, 1+0=1
2. Montako lasta sinulla on? - 0
3. Asuinkerroksia talossa jossa asut? - 2
4. Montako autoa sinulla on? - 1
5. Montako kirjainta on etunimessäsi? - 4
6. Monennessako kuukaudessa olet syntynyt? - 3
7. Montako kummilasta sinulla on? - 0
8. Montako sisarusta sinulla on? - 5
9. Montako lävistystä sinulla on? - 0
10. Mikä on asuintalosi numero? - 7
11. Montako lemmikkiä sinulla on? - 1
12. Monessako eri kaupungissa/kunnassa olet asunut? - 2
13. Montako vuotta olet ollut nykyisessä työpaikassasi/koulussasi? - 2
14. Moneltako heräsit tänä aamuna? - 13.14, 1+3+1+4=9
15. Montako etunimeä sinulla on? - 3
16. Minkä ikäisenä muutit pois vanhempiesi luota? -
17. Montako vuotta olet ollut yhdessä nykyisen kumppanisi kanssa? - 0
18. Monenko huoneen asunto teillä on? - 6
19. Montako lusikallista laitat sokeria kahviin? - 3
20. Monesko päivä olet syntynyt? - 20. 2+0=2
Yhteenlaskettu tulokseni on : 51

Pisteitä:0-30 [
Olet tamburiini
Olet helisevä, hauska ja useimmiten täynnä virtaa. Jaksat olla toisille ihmisille hauska ja mukava vaikka oma päiväsi olisi huono. Saat muista ihmisistä iloa itsellesi.

Pisteitä: 31-60 [51]
Olet riikinkukko
Jaksat ajoittain muita ihmisiä ja näyttää heille hienoimman puolesi. Kaipaat kuitenkin usein omaa rauhaa ja vetäydyt kuoreesi. Olet kuitenkin lämmin ihminen ja kaipaat oman rauhan lisäksi myös paljon läheisyyttä.

Pisteitä:61-90 [x]
Olet ikkuna
Olet mukana aina kaikessa, mutta et anna itsestäsi toisille oikein mitään. Pidät ihmisistä, mutta et vaan osaa laittaa itseäsi peliin. Jotkin ihmiset silti pääsevät lähellesi ja kuoren alla olet lämpöinen ja ihana persoona.

Pisteitä:91-120
Olet virsikirja
Kerrot kaikki asiat muille ihmisille ja olet todella luottavainen kaikkien suhteen. Joudut usein tästä vaikeuksiin. Hyvyytesi on käsittämätöntä myös muita ihmisiä kohtaan ja kuuntelutaitosi on omaa luokkaansa.

Pisteitä:121-150
Olet pendolino
Syöksyt joka paikkaan ja haluat kokea kaiken mitä saatavissa on. Välillä unohdat muut ihmiset kokonaan ja et pysy aina itsekään vauhdissasi. Etsit elintavallasi tasapainoa omaan elämääsi ja harhaileville ajatuksillesi. Et viihdy yksin.

Pisteitä: 151-180
Olet talousvaaka
Olet saanut sisäisen rauhan itsellesi ja pystyt hallitsemaan itsesi tilanteessa kuin tilanteessa. Muutat muotoasi tilanteen mukaan ja osaat hoitaa asiasi ja ihmisuhteesi aiheuttamatta liikoja tilanteita. Olet tyytyväinen elämääsi mutta et tylsä

jep jepPerjantai 10.07.2009 18:21

tuulilasi vaihtoon

[Ei aihetta]Perjantai 10.07.2009 17:42

tuomiolle--->

[Ei aihetta]Tiistai 07.07.2009 17:47

Alkoholin käyttöäsi tulis vähentää, kun….

- Häviät väittelyt elottomille esineille.
- Joudut pitämään kiinni ruohikosta, jotta et putoaisi pois maasta.
- Työ haittaa juomistasi.
- Lääkäri löytää suonistostasi alkoholin joukosta jälkiä verestä.
- Vessanpöntön kansi hakkaa jatkuvasti takaraivoasi.
- Uskot vakaasti, että alkoholi on yksi viidestä elintärkeästä ravintoryhmästä.
- 24 tuntia vuorokaudessa, 24 olutta kassissa -sattuma??
- Koet että kahden käden ja vain yhden suun omistaminen hankaloittaa juomistasi.
- Onnistut keskittymään paremmin yksi silmä suljettuna.
- Paikoitusalue vaikuttaa siirtyneen sillä välin kun olit viereisessä ravintolassa.
- Tiput lattialta.
- Jätät lounaasi väliin koska “hei, tuopillisessahan onkin yhtä paljon kaloreita kuin hampurilaisessa!”.
- Hyttyset humaltuvat pistettyään sinua.
- AA-kerhon tapaamisessa aloitat “Nimeni on… öh”.
- Jokainen baarissa tervehtii sinua aina kellonajasta huolimatta.
- Joka ilta toteat kämppäkaverisi kissan viehättavämmäksi ja viehättävämmäksi…
- Johanna Tukiainen näyttää mielestäsi hyvältä.
- Olet varma että se kirottu vaaleanpunainen elefantti seurasi sinua taas ravintolasta kotiin.
- Pensaikkosi on kännissä liiasta kastelusta.
- Heräät kiljuen “TORO TORO TORO!” keskellä yötä.

[Ei aihetta]Tiistai 07.07.2009 17:46

KRAPULAKEIJUT

Aloitatko illan lompakko täynnä seteleitä ja heräät aamulla pussissasi vain kaupan kassakuitti, pari markkaa ja kourallinen kymmenpennisiä? Peittääkö kieltäsi aamulla sitkeä ja kammottavan makuinen epämääräinen tahna? Jos vastaat “kyllä”, niin juopottelusi on houkutellut paikalle krapulakeijuja.

Pahanilkiset krapulakeijut vievät rahasi, paskovat suuhusi ja nauravat räkäisesti päälle. Lisäksi krapulakeijun taikasauvan kosketus tyhjentää muistisi, jolloin joudut kyselemään edellisillan tapahtumista kavereiltasi – he taas kertovat sinulle juuri ne tapahtumat, joita et haluaisi muistaa. Krapulakeijut vihaavat tupakoitsijoita ja paskovat näiden suihin useammin kuin muiden.

JYSÄRIPEIKOT

Kun nukahdat, se tapahtuu. Lattianraoista ja kukkaruukkujen takaa marssii esiin armeija möriseviä pikkuruisia peikkoja, jotka suustasi tuleva alkoholin tuoksu on houkutellut paikalle. Janoiset jysäripeikot hyökivät suusi ja sieraintesi kautta elimistöösi tarkoituksenaan suunnistaa vatsaasi siellä muhivan oluen ja viinan vuoksi.

Luonnostaan tyhminä ja hidasälyisinä jysäripeikot eivät kuitenkaan ikinä löydä perille, vaan eksyvät pääsi sisälle, josta ne eivät enää löydä tietä ulos. Epätoivoiset jysäripeikot tarttuvat tällöin moukareihin, nuijiin, varstoihin, seipäisiin ynnä muihin astaloihin ja alkavat takoa kallosi sisäpuolta halki vapauteen päästäkseen.

Peikot kuolevat nälkään ja hapen puutteeseen ennen kuin ehtivät saada aikaan todellista tuhoa, mutta sitä ennen sinulla on edessäsi monta piinallista tuntia.

HUMALATONTUT

Joissain pulloissa asustaa humalatonttuja. Nämä leppoisat olennot elävät elämäänsä kelluen alkoholipitoisessa nesteessä kaikessa rauhassa, kunnes pullo korkataan ja joku kohottaa sen huulilleen.

Kurkkutorvea pitkin alas mahalaukkuun putoavat tontut huomaavat kauhukseen autuaan elinympäristönsä vaihtuneen vatsahappojen, kahvin ja puoliksi sulaneen ruuan täyttämään hornankattilaan. Kunhan alkushokki on haihtunut, muutoin niin rauhalliset humalatontut joutuvat mielettömän paniikin valtaan ja alkavat potkia, rimpuilla ja puskea päätään mahalaukun seinämiin. Tämä aiheuttaa hyvin epämiellyttävän tunteen epäonnisen kännikalan vatsassa.

Tonttujen määrästä ja juhlijan yleiskunnosta riippuu kuolevatko tontut hiljalleen vatsan sisälle vai tapahtuuko joukkopako suun kautta. Jälkimmäisestä ilmiöstä käytetään jostain syystä nimitystä “laatta lentää” -ehkä tontut on joskus assosioitu rakentamiseen.

MUSTELMAAHISET

Yrität ylittää kadun ja kävelet päin lyhtypylvästä. Suuntaat kulkusi pensaikkoon lievittääksesi virtsarakkosi painetta – yhtäkkiä oletkin turvallasi muurahaispesässä. Yrität avata olutpullon mutta amputoitkin toisen peukalosi pullonavaajalla. Mikäli näin käy, tiedät että metelöintisi on herättänyt äreän menninkäisen, mustelmaahisen.

Ihmissilmälle näkymätön mustelmaahinen vihaa syvästi rauhanhäiritsijöitä ja kostoksi tönii, tyrkkii ja kampittaa näitä parhaansa mukaan tarkoituksenaan saada nämä telomaan itsensä mahdollisimman pahasti. Mikäli luulet, että mustelmaahinen on kimpussasi mene rauhallisesti makuulle – lopulta se kyllästyy ja lähtee pois.

RÄYHÄHENGET

Äreät, oikukkaat ja alati pahantuuliset räyhähenget jakaantuvat useisiin epämiellyttäviin alalajeihin. Kaikki lajit tartuttavat uhrinsa menemällä tämän verenkiertoon, jossa ne aiheuttavat ns. “pahaa verta”.

Eräät alalajit yllyttävät tuhoamaan julkista tai yksityistä irtaimistoa, toiset pakottavat sinut haastamaan riitaa muiden ihmisten kanssa (aivan liian usein riitakumppanina on iso, ruma ja karvainen bodari tai kymmenpäinen skinilauma).

Tietyt henkilöt ovat alttiimpia riivatuksi tulemiselle kuin toiset. Katolinen kirkko ja herännäiset kristityt ovat yrittäneet parantaa riivattuja rukouksin ja raamatunlausein (huonolla menestyksellä), mutta omasta mielestäni paras hoitomuoto on edelleenkin potilaan päänahan hieronta kovalla materiaalilla. Tämä kivikauden ajoilta periytyvä hoitomuoto tunnetaan veikeällä nimellä “nuijanukutus”.

Eräs räyhähenkien alalajeista on nimeltään örmy. Örmyn vaivaama ihminen istuu vaiti yksin pimeässä nurkassa ja tuijottaa lasinpohjaa kasvoillaan ilme, joka pysäyttäisi jopa käsistä karanneen puskutraktorin. Kierrä örmyn uhri mahdollisimman kaukaa.

JORINAPIRUT

Jorinapirut ovat kaukaista sukua räyhähengille. Ilmojen halki liikkuessaan jorinapiru saattaa sukeltaa humalaisen korvan kautta aivoihin, joissa pahahenki sulkee välittömästi kaiken ajattelukyvyn sekä kaikki aistit.

Jorinapirun valtaama uhri yleensä liimautuu tiettyyn henkilöön ja jankkaa tälle mielipiteitään tylsimmästä ja kuivimmasta mahdollisesta aiheesta. Uhri toistaa samoja lauseita yhä uudelleen ja uudelleen ja viljelee näiden välissä fraaseja kuten “vittu niinku”, “kyllsätajuut” ja “tiätsä silleen tota niinku”. Lopulta jorinapirun lamaannuttava vaikutus lakkauttaa aivoista puhe- ja liikuntakyvynkin jolloin uhri vajoaa sammuneena maahan kaikkien helpotukseksi.

KALMA

Yletön alkoholin käyttö saattaa houkutella paikalle Kalman, joka tahtoo viedä innokkaan juhlijan kotiinsa jatkoille. Kalman mukaan lähteneen juhlijan tunnistaa kalpeasta ihosta, pulssin ja hengityksen pysähtymisestä sekä lautumista ruumiissa. Tällöin ei voi tehdä juuri muuta kuin todeta tilanteen, ilmoittaa viranomaisille ja kohottaa maljan edesmenneen muistolle.

huohLauantai 04.07.2009 03:54

tuli sitte viestit punarajalle joten en välttis vastaile viesteihin! viikon päästä mahollisesti näpyttelen taas vastauksia..;D

[Ei aihetta]Perjantai 03.07.2009 19:04

meikästä tuli sitte teekkari..=)

[Ei aihetta]Maanantai 29.06.2009 21:1601. Onko sinulla joku erityinen paikka, minne menet kaivatessasi yksinäisyyttä?
- kutonen tulille ja sinne minne tie vie..=)

02. Eksyitkö koskaan lapsuudessasi?
- kylläh!

03. Onko nimesi taustalla jokin tarina ja onko sillä erityinen merkitys?
- eipä taia olla, ainakaa mulle ei oo kerrottu!

04. Kuka on hauskin henkilö perheessäsi?
- kaikki heittää joskus hyvää läppää:D

05. Missä järjestyksessä luet sanomalehden?
- alusta loppuun

06. Mihin sinulla on pakkomielle ja miksi?
- pitää tietää missä auton avaimet...

07. Osaatko tehdä kärrynpyörää?
- eeen

08. Seisotko vai käveletkö liukuportaissa?
- riippuu onko kiire!

09. Asetatko kellosi edelle vai oikeaan aikaan?
- toinen kello on oikees ajas ja toinen eellä..=)

10. Mikä on viimeksi kertomasi valhe?
- eeipä tuu nyt mieleen

11. Oletko koskaan vaihtanut hintalappujen paikkaa kaupassa?
- en!

12. Millainen on täydellinen aamiainen?
- jugurttia ja muroja..<3

13. Miksi nouset aamuisin ylös sängystä?
- kello soi tai sitte vaan ei viiti enää nukkua!

14. Muisteletko mielelläsi menneisyyttä?
- kiva muistella joskus menneitä..=)

15. Millaiset supersankarin voimat haluaisit?
- haluisin osata lentää!

16. Uhraisitko henkesi lähisukulaisen tai parhaan ystäväsi takia?
- noo, kyllä!

17. Mikä on ajanhukkaa?
- käveleminen!

18. Söisitkö geenimuunneltua ruokaa?
- kylläää

19. Mitkä ovat tavoitteet elämässäsi?
- omakotitalo, kolme bimmee, asuntovaunu, koira, 3 lasta..=) haha no en tiiä! kuhan nyt eka pääsis opiskelee nii katellaan sitte:D

20. Mitä omaisuuttasi et koskaan suostuisi jakamaan?
- autoa!

21. Jos saisit valita kuolintapasi, minkä valitsisit?
- kolari jossa kuolen heti!

22. Onko rakkaus rahaan kaiken pahan alku ja juuri?
- raha pyörittää maailmaa ja toisaalta sen takia taas hommat kussee!

ELÄMÄ:

OSIO 1 -Suru

01. Onko sinusta koskaan tuntunut siltä, että koko maailma kaatuisi päällesi?
- On

02. Onko ollut aikoja, jolloin olet ajatellut, ettei sinulla ole merkitystä?
- On

03. Uskotko itseesi?
- Joo

04. Kadutko mitään?
- Kadun

05. Mikä auttaa sinua selviytymään mahdollisista ongelmista?
- ystävät ja perhe..=)

06. Tiedätkö keneen voit todella luottaa?
- kyllä

07. Jos ihmissuhteesi eivät toimisi haluamallasi tavalla, yrittäisitkö löytää ratkaisut ongelmiin vai luovuttaisitko?
- ensin sitä yrittäs löytää ratkasut

OSIO 2 - Onnellisuus

01. Nimeä muutama asia, jotka tekevät sinut todella onnelliseksi.
- ystävät, hauskanpito, autoilu....matkustelu!

02. Yleisesti ottaen, pidätkö itseäsi onnellisena ihmisenä?
- Ihan juu!

03. Tässä oli joku kysymys että vaihtaisinko paikkaa jonku kanssa(?) (Pyyhin vahingossa pois)
- riippuu kenen kans!

04. Luotatko vaistoihisi?
- luotan joskus mutta joskus menee myös mettään!:D

05. Sanovatko ihmiset, että olet viehättävä kun hymyilet?
- kaippa joku on tommostaki möläyttäny

06. Minkä sanoisit olevan paras ominaisuutesi?
- kait tuun toimeen lähes kaikkien kans..helppo lähestyä, emt?

OSIO 3 - Yleiset

01. Antaisitko toisen mahdollisuuden ihmiselle, joka on pettänyt?
- aika vaikia se ois! menetettyä luottamusta on vaikia hankkia takasi

02. Uskotko ihmisiä, kun he sanovat, että "asioiden on tarkoitus tapahtua"?
- joskus mutta kyllä asioihin voi itekki vaikuttaa!

03. Toivoisitko elämäsi olevan erilaista nykyiseen verrattuna?
- tiettyjä asioita vois muuttaa!:D

1. Miksi olet siellä missä olet etkä jossain muualla? Ja missä siis olet tällä hetkellä?
- kotona ku en oikein saa nyt mitää aikaseksi!

2. Panostatko paljon koulunkäyntiin (läksyihin, projekteihin, kokeisiin yms)? Oletko hyvä koulussa?
- just sain ton lakin..^^

3. Kerro kolme haluamaasi asiaa ulkonäöstäsi.
- täh täh täh???

4. Kuinka usein käyt netissä?
- liian usein, vähintään joka päivä!

5. Lempi maa, missä olet käynyt? Minne haluaisit matkustaa?
- Ei oo tullu käytyä ku ruotsis..nyt haluisin norjaan!

6. Pidätkö chihuahuoista? Onko sinulla sellainen? Haluaisitko?
- miten se oli että...jättikokonen rotta! en oikein pidä minnää

7. Mikä oli keskiarvosi viime todistuksessa?
- oisko lukion päättötodistus olla 9 pintaan..kirjotukset meniki vähä heikommin kyllä sitte..

8. Oletko millekkään allerginen? Jos olet, niin mille?
- jollekki antibiootille

9. Minkälaiset vaatteet sinulla on nyt päälläsi? Kuvaile!
- bokserit ja shortsit!

10. Puhutko Suomen lisäksi hyvin jotain kieltä/kieliä? Mitä?
- englantia vähäse ja ruotsia tosi vähän!

11. Onko sulla Vanssit? Entä ballerinat? Tai Converset?
- täääääääääääääh?

12. Minkälainen oli viime kesäsi?
- mukavahan se! tämä voi olla parempi, saas nyt nähä..;D

13. Minkälaisella tietokoneella olet nyt?
- tällänen perus pöytämylly

14. Minkälaiset ja väriset hiukset haluaisit?
- nämä tummanruskeet on ihan ok..=)

15. Minkälaisessa paikassa asut?
- tälläsessä ihan mukavassa..=)

16. Oletko ollut tämän kuun aikana kipeä? Mikä sinulla oli?
- enpäs oo..:D

18. Minkälaisia aurinkolaseja käytät eniten?
- en hirveenä käytä!

OLETKO
Suudellut serkkuasi: en
Karannut kotoa: joo
Ajatellut ihastustasi alastomana: ;)
Lintsannut: juu
Särkenyt jonkun sydämen: toivottavasti en..
Halunnut jotakuta jota et voi saada: joo
Tehnyt jotain tyhmää: ei aina järki oo päässä..

THE LAST TIME YOU...

Kävit suihkussa: aamulla
Olit ulkona: tänään

ABOUT YOU...

Romanttisin muisto: ;)
Paras asia elämässäsi: ystävät, perhe, auto!..;D
Taustakuvasi: oman bimmen tuima katse..;)

FAVORITE...

Väri : musta ja sininen
Bändi: yö!
Hiusmalli: se mikä nyt millonki sattuu olemaa
Jäätelö: valkosuklaa nougat!
Ruoka: pizzaaaaa

WHO.. .

Saa sinut nauramaan: kaverit! neljän päivän putken krapula..^^
Saa sinut hymyilemään: look at the edellinen
Saa sinut hyvälle tuulelle: moniki asia..:D

DO YOU EVER WANT TO...

Olla joku muu: joskus
Olla vastakkaista sukupuolta: voishan sitä koittaa!

HAVE YOU EVER

Rakastunut ystävääsi joka on vastakkaista sukupuolta: een
Säätänyt kaverin kanssa: juu
Ollut torjuttu: sitäki
Ollut rakastunut: kaippa sitä kerran on ollu..
Jättänyt ketään: nii
Halannut ventovierasta? : jooo
Tehnyt jotain mitä kadut: khyllää

WHO WAS THE LAST PERSON...

Jota halasit: jaa-a
Jonka kanssa puhuit: sisko
Jota suutelit: ;)
Jolle huusit: rolle! vaikka ei sille sais huutaa..:(
Jota ajattelit: rollee
Joka laittoi sinulle viestiä: isäntä
Joka särki sydämesi: ouluntullin katukiveys!

MORE ABOUT YOU...

Hiusten väri: taitaapi olla tummanruskeet
Tatuointeja: ei
Lävistyksiä: noup
Sinkku/varattu : sinkku


10 ensimmäistä:

Ensimmäinen paras ystävä: jesse ja tomi
Ensimmäinen nettinimi: pemaxitonttu!
Ensimmäinen suudelma: ohan siitä jo aikaa
Ensimmäinen lemmikki: rolle..=)
Ensimmäinen lävistys: en omista
Ensimmäinen ihastus: miten tollasia vois muistaa
Ensimmäinen lempimusiikki: jotaki iskelmää!
Ensimmäinen auto: bmw 320i 2.2 suora kutonen..^^
Ensimmäinen rakkaus: kaippa sitä iskään ja äitiin pienenä..^^
Ensimmäinen pehmoeläin: semmonen nalle joka on vieläki mulla autossa..:D


9 viimeisintä:

Viimeisin tupakka: tänään
Viimeisin alkoholijuoma: lauantaina
Viimeisin autoajelu: tänään
Viimeisin suudelma: reilu viikko sitte
Viimeisin nähty elokuva: enpä ees muista!
Viimeisin puhelinsoitto: iskä
Viimeisin soitettu cd: joku autossa joku random sekalainen
Viimeisin vaahtokylpy: varmaan joskus pentuna:D

8 oletko koskaan -juttua:

Oletko koskaan deittaillut yhtä parhaista ystävistäsi? en
Oletko koskaan ollut pidätettynä? en..:D
Oletko koskaan uinut alastomana? joo
Oletko koskaan ollut TV:ssä? en vissiinkää
Oletko koskaan suudellut jotakuta ja katunut sitä? kyllä!
Oletko koskaan nähnyt eroottista unta jostain tuntemastasi tyypistä? joo
Oletko koskaan lemmiskellyt pyörremyrskyn keskellä? en oo ollu ees pyörremyrskys
Oletko koskaan kirjoittanut päiväkirjaa? kokoajan!

5. uraa, joita olet harkinnut:
- lääkäri
- lentäjä
- automekaanikko
- palomies
- poliisi

6 asiaa, jotka olet tehnyt tänään:

1. töissä olin
2. autolla ajoin
3. nukuin
4. leikin rollen kans
5. söin
6. datasin

3 ihmistä, joille voit kertoa kaikkea (ei järjestykssä):
y
s
t
ä
v
ä
t


4 parasta leffaa (ei järjestyksessä)
hurjapäät! kaikki neljä

3 Valintaa:

1. Kuuma vai kylmä: molempia..;D
2. Suklaa vai vanilja: vanilja
3. musta vai valkoinen: musta
4. suora vai kihara: suora

2 Tautia jotka oisit jättänyt sairastamatta:
veriripuli
oksennustauti
ELÄMÄSTÄSI...
Onko sinulla seurustelukumppania?: ei oo

Haluisitko, jos ei ole?: voishan se olla kivvaa taas..=)

Ovatko vanhempasi yhdessä edelleen?: on

Onko sinulla parasta ystävää?: monta hyvää ystävää

Onko sinulla monia ystäviä? Monta?: on

Entä kavereita?: aika paljo

Onko sinulla vastakkaista sukupuolta edustavaa kaveria/ystävää?: on

Oletko lesbo,homo,bi,transu vai hetero?: hetero

Onko sinulla lemmikkejä? Jos on, mitä ja mikä sen/niitten nimi/nimet on?: berni, rolle..^^

Haluaisitko pikkuveljen tai -siskon?: molempia löytyy

Entä lemmikkejä?: edelleen se rolle on:D

Oletko usein stressaantunut/jännittynyt jostain?: en

Rakastatko perhettäsi ja ystäviäsi?: rakastan

Pidätkö itsestäsi?: kyllä

Tuntuuko usein, ettei enää jaksa?: eii

Paheesi?: liian painava kaasujalka..:(
Oletko ihastunut/rakastunut?: ;)
Moneenko ihmiseen, jos olet?: onko sen pakko olla ihminen..:( no eii, vaan miks mää sen sulle kertosin..;D
Kuinka vanha hän on?: eläpä yritä!
Onko hän hyvännäköinen?: hirvee kuulustelu!

ULKONÄKÖSI...

Pidätkö siitä?: ei kait siihen ite ikinä täysin tyytyväinen oo
Silmiesi väri?: vissiinki siniset
Hiuksiesi väri?: tummanruskeet
Ovatko hampaasi suorat?: on
Entä valkoiset?: ei..:(
Onko sinulla hyvä iho?: menettelee
Hoidatko ihoasi?: pesen jne
Kuinka usein peseydyt?: joka päivä
Pesetkö shamppoolla ja hoitoaineella hiuksesi?: en kovin usein hoitoaineella
Meikkaatko?: no en!
Sheivaatko kainalosi?: joo
Entä sääresi?: emmää kovin usein jaksa
Onko sinua kehuttu kauniiksi?: ei nyt kauniiksi!
Entä haukuttu rumaksi?: ei kait tommosta päin naamaa sanota..:D
Onko sinulla kaunis hymy?: enpä usko
Minkälainen nenä sinulla on?: no iha normi?
Onko sinulla isot vai pienet korvat?: iha normi
Käytätkö koruja?: een
Minkälaisia vaatteita käytät?: ihan tavallisia
Pidätkö tyylistäsi?: jep
Onko sinulla oma muoti?: eipä varmaankaa
Seuraatko muotia?: en
Käytätkö mekkoja?: en
Entä hameita?: en
Toppeja?: en
Minihameita?: en, hirveetä syrjintää tämä kysely!


(Kouluosion skippasin ihan suosiolla tässä.. :) ) enpä voi vastata ku edellinen on luovuttanu tässä kohtaa ja poistanu tämän!

OMASTA HUONEESTASI...

Onko huoneesi iso?: iha sopiva
Onko siellä jokin pääväri?: vaaleensininen
Pidätkö huoneestasi?: joom julisteita pitäs saaha seinälle
Monta lamppua siellä on? yks
Mitä huonekaluja siellä on?: sänky, pöytä, kaappi, hylly, televisiopöytä..jne sohva, tuoli..:D
Onko siellä matto?: ei oo nyt
Entä verhot?: joo
Pidätkö niistä?: ihan hyvät nuo on
Mitä elektroniikkaa huoneessasi on?: tietokone, televisio, radiokello..siinäpä kait ne on
Onko sinulla meikit esillä huoneessasi?: en omista meikkejä
Onko hajuvesiä, hiustuotteita yms. esillä?: jotaki taitaa olla
Monta peiliä huoneessasi on?: none at all
Monta taulua?: ei oleee
Julistetta?: tulossa
Entä pientä kuvaa/korttia yms?: none
Onko huoneessasi jotain koristemukeja?: none
Entä pulloja/tölkkejä esillä?: joo, pitäs siivota..:(
Onko roskista?: on
Mitä ainetta sänkysi on?: puu
Entä muut huonekalusi?: puutahan ne varmaanki
Onko huoneessasi ikkunaa?: emmä nyt missään kellarissa asu!
Entä herätyskelloa?: tommonen tappokello!
Säästöpossua tai jotain säästöjuttua?: eiii
Pehmolelua?: muutti autoon

MILLOIN VIIMEKSI...

Söit?: vähä aikaa sitte
Joit?: vähä aikaa sitte
Pesit hampaat?: aamulla
Halasit jotain?: hmm
Harrastit seksiä?: nythän alko tulla kysymyksiä!
Lenkkeilit?: kk sitte ehkä..:(
Sairastuit?: en oo varsinaisesti sairaana ollu nyt vähään aikaan
Paketoit lahjan?: enpä muistan
Ostit lahjoja?:
Pelasit jotain peliä?: eilen stalkeria
Olit humalasa?: pikku pienissä lauantaina
Joit alkoholia?: la
Silitit jotain eläintä? luin eka että siitiit! hui..mutta rollea silitin vähä aikaa sitte..:)
Putsasit akvaarion/häkin/terraarion?: nevör
Harjasit jotain eläintä?: rollea pari päivää sitte
Ostit jotain?: eilen
Ostit jonkun vaatteen?: jussin aikaan kengät
Nauroit?: tänään
Itkit?: enpäs muista
Pelasit jalkapalloa?: viime pe
Tanssit?: jussina
Söit joulukinkkua?: jouluna
Juttelit jonkun kanssa mesessä?: nyt tässä samalla
Pelkäsit?: eilen että ajoko kyttä stna vastaan, onneks ei..^^
Hämmennyit?: nyt!
Surit?: sillon ku oli aihetta..
Itkit ilosta?: eipä tuu mieleen:D
Katsoit elokuvan?: tästä onki jo aikaa
Nauroit elokuvan aikana?: melkeen joka leffas jotaki hauskaa!
Itkit elokuvan aikana?: en varmaan ikinä...:D
Tapoit jonkun nisäkkään?: en minä mikään murhaaja oo..;D
Itkenyt jonkun eläimen takia?: en kait ikinä eläimen takia..eiku mummon ja ukin koiran takia ku se nukutettiin kauan sitte..:(
Kuullut harhoja?: joskus kuullu et joku huutas omaa nimmee!
Niistänyt?: tänään
Käynyt vessassa?: ennen tätä testiä lens kepillinen..ei kait tämä ketään kiinnosta?
Polttanut sikaria/tupakkaa?: tänään
Nuuskannut?: en ikinä!
Käyttänyt huumeita?: en, enkä käytä
Suudellut tuntematonta? : joo tässsä joskus
Ollut ulkomailla?: abiristeilyllä
Ollut harkoissa?: kauan sitte
Ollut katsomassa jotain esitystä?: enpäs muistakkaa

[Ei aihetta]Lauantai 27.06.2009 22:07

tuli sitte käytyä partyilla..=)