IRC-Galleria

noni! eka päivä loppu, vihdoin :DTiistai 27.04.2010 23:29

sain sitte lopulta tehtyä neliväri julisteen. sain puoltoist tuntii ylimääräistä aikaa. kone ei oikee toiminu, ja tällä kertaa vika ei ollu käyttäjässä :p vaan ohjeistuksessa. no sitte alotin painaas cyanii ja magentaa. ihmettelin ko en saanu niit täysin kohilleen, mut painoin sit kuitenki. sit oli keltane ja musta, joo, mustan levy kolme millii vino. sain uudet pellit ja seki oli vino >__> sit sain viel kolmannen levyparin ja ne sentää oli sitte suorat. no sit selvs et se mun cyan oli kans vino ollu. et ei ihme, ko ei ollu kohillaan...

hermoromahdus oli just sen parin millin päässä, oikeesti.

kiva ko ne tuomarit joutus juoksee koko aja siin mun koneel teknisten vikojen takii.. >__<

lopulta tein sitä työtä puol ysistä puol kuuteen. muut lopetti jo joskus kolmen neljän aikaan. jooh, ei enää uudestaan onneks. siin konees löysty kaikki ruuvit iha omalla ajallaan, mitkä vaa pystys löystymää. kiva.

huomen jotai jälkikäsittelyy (leikkaus ilman leikkurii, ko se kosahti jo ennen kisoi xD eli vaan leikkuusuunnitelma) ja käynnissäpito. neki on fiksusti sijoitettu semmosen neljän tunnin välein, ja niis kestää sen viistoist minsaa kuulemma, jos sitäkää..

eipä tarvi enää panikoida, ko toi työ veti sen 80 % pisteist, et ei mitää hämminkiä enää siitä kuka ottaa sen viimisen sijan xD eiks se oo jo aika hyvin?

huomenna uusiks, nii ja bussit kulkee miten kulkee. takasin hotellille eka lähtee 1815, ja kisat loppuu puol viis. tai aikasemminki, mulla yheltä. et hyvin organisoitu. jess

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.