16. Valvo hänen kanssaan koko yö, kun hän on sairas ja naura hänen kurjuudelleen.

18. Suutele häntä kaatosateella, ja ala valittaa vesisateesta.

19. Kun hän tulee luoksesi itkien, sano ensimmäisenä: "meikkis on muuten levinny"

20. Tekstaa hänelle ehkä kerran vuodessa

Pyrkivän tappioputki katkesi! Maanantai 04.08.2008 23:06

Lauantaina 26. heinäkuuta Juankosken pyrkivälle tuli arvokas taisteluvoitto sarjassa ylempänä kuuluvasta kurkimäen kisasta lukemin 2-1. Ottelu pelattiin helteisissä olosuhteissa Juankosken pitkänurmisella nurmikentällä ja ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, joissa ei maalitilanteilla aluksi herkuteltu. ensijakson puolivälissä vierasjoukkue sai kuitenkin kulmapotkun ja tilanteen jälki-seurauksena vierasjoukkueelle tuomittiin rangaistuspotku keskinäisestä pallotilanteesta, joka toimitettiin varmasti maaliin. Pyrkivällä oli vielä muutama maalipaikka. Ensin Heino Vartiainen taisteli vierasjoukkueen maalin edustalle ja pallo pyöri maaliviivalla, mutta ilman tulosta ja heti perään Hemmo Hakkaraisen rohkeus ei riittänyt kunnon pääpuskuun ja sitten Samuli Neuvosen hyvä kaukoveto suuntautui suoraan maalivahdin syliin. Näin tauolle lähdettiin vierasjohdossa. Toiselle jaksolle tuli kuitenkin sisuuntunut Pyrkivä ja jo heti jakson alkuun Heino Vartiainen kaadettiin rangaistusalueen sisällä, mutta tuomarin pilli ei vain soinut. Jatkotilanteesta Markus Suhosen kaukoveto hipaisi ylä-ristikkoa. Heti perään Markus Suhonen pääsi Marko Hakkaraisen olkapääohjauksesta yksin läpi, mutta veto meni taivaan tuuliin. Tässä vaiheessa vierasjoukkueen maalivahdilla ei ollut kiirettä pallon haussa ja pallon haku kesti aivan luvattoman kauan. Jakson puolivälissä Samuli Neuvonen oli lähellä tehdä kesän komein maalin kaukovedolla mutta laukaus osui maalin yläristikkoon ja putosi siitä maaliviivalle vai maalinpuolelle? Toisen jakson 25.minuutin kohdalla Pyrkivä sai ansaitun tasoitusmaalin, kun nopean keskikentän vaparin jälkeen Samuli Neuvonen jatkoi päällään pallon sopivasti Jarkko Antikaiselle, Joka 16. metrin rajalta hallitulla pallon nostollaan yllätti maalista ulkona olleen vierasjoukkueen maalivahdin ja tasoitti lukemat. Näin Jarkko sai avattua maalitilinsä sarjapeleissä ja maalin jälkeinen tuuletus taisi ulottua keskiympyrään asti. 15.minuuttia ennen ottelun loppua vierasjoukkue sai taas kyseenalaisen rangaistuspotkun, joka kuitenkin osattiin laukoa ohi maalin. Tilanteesta Toni Piriselle tuli toinen keltainen kortti ja ulosajo. Pian tilanteen jälkeen oli Pyrkivän maali vaarassa, mutta tolppaa lähemmäksi ei päästy. Jakson lopussa pyrkivä sai hieman onnekkaasti voittomaalin, kun Hemmo Hakkaraisen kova keskitys etutolpalle osattiin ''sählätä'' omaan maaliin. Pyrkivälle tuli näin kotivoitto. Kulmat menivät ottelussa Pyrkivälle 6-2.
Pyrkivä pelasi kauden parhaan kotipelinsä ja pitkän tappioputken katkeaminen varmasti nostatti itsetuntoa ja näin asenne tuleviin peliin ja motivaatio sai itseluottamusta lisää. Varsinkin Jarkko Antikainen sai olla pelin jälkeen tyytyväinen suoritukseensa, mutta ottelun pääerotuomarin työskentelyyn ei ainakaan äänekäs kotikatsomo tainnut olla tyytyväinen.

(juttu otettu Koilis-Savosta 4.elokuuta 2008)