IRC-Galleria

Vuosi on lopuillaanKeskiviikko 10.12.2008 19:11

2008 !

1. saitko uusia ystäviä? - Sain, ja syvensin joitakin olemassaolleita ystävyyksiä vieläkin läheisemmiksi ystävyyksiksi :)

2. ihastuitko? - Oh yes! En uskonut kai niin tapahtuvan, mutta voin kain sanoa, että tämän vuoden puolella olen ihastunut 2 kertaa, ja viimeisin ihastuminen on aikas..hmm.. voimakasta. :D

3. riitelitkö jonkun kanssa? - Hmm, kyllä. Ainakin kolmen eri henkilön kanssa muistan tämän vuoden puolella riidelleeni aika rattoisasti. Ohhoh, onneksi en nyt ihan viime aikoina.

4. petyitkö johonkin? - Jossain määrin kyllä joo, niihin ihmisiin, joitten kanssa riitelin, kaikkia kohtaan tunsin pettymystä, mutta ei niitä jaksa kaivella. Menneet on menneitä.

5. kenen kanssa vietit eniten aikaa? - Hmm, onpa vaikea kysymys. Ajallisesti eniten aikaa koko vuoden aikana.... Ainakin loppuvuoden puolella on tullut vietettyä aikaa Piia R:n kanssa, kun ottaa huomioon meiän Hampurin sekoilutkin :P Enimmäkseen olen kai kuitenkin ollut itekseni. Tai no, myös Treen kaupungin kesätyössä tuli myös vietettyä (ja puhuttua!) paljon aikaa Hanna H:n kanssa.

6. ikävöitkö jotain? - Montakin kertaa varmasti. Suurimmaksi osaksi tätä vuotta en kai ole ikävöinyt ketään tiettyä ihmistä, mutta nyt vuoden loppupuolella (etenkin viime viikkoina!heh) eräs tietty hlö on ollut mielessä paljon.

7. minkälainen vuosi oli? - Haluan sanoa, että aikamoinen eteenpäin menemisen (kehityksen?) vuosi monella tapaa. Hankala, paikoitellen musertava, ihana, pakahduttava, haikea, itsenäisyyden vuosi. Vuosi, joka on jättänyt hyvät ja toiveikkaat fiilikset.

8. menestyitkö koulussa? - Hmm. Kevätpuoli ei mennyt niin hyvin kuin olisin toivonut, silloin ei enää jaksanut. No sain kyllä kandin työn tehtyä, olen kiitollinen siitä. Syyspuolella olen ollut ahkerampi ja motivoituneempi. Ihan hyvin on mennyt, tarpeeksi hyvin.

9. muutuitko? - Oh, varmaan. Olen löytänyt itsestäni uusia puolia :D heh miten kliseistä.

10. mikä oli parasta vuodessa 2008? - Monet pienet tai vähän suuremmatkin hetket. Esimerkiksi kesän viikonloput ja etenkin Raisan kanssa vietetty aika Porissa, Hesassa ja Tampereella. Toisaalta myös Piian kanssa tehty matka Hampuriin ja Thompan tapaaminen. Myös ihan tämä nykyhetki tuntuu hyvältä, mutta niin kai se on aina, kun ei tiedä, mitä seuraavan kulman takana odottaa. :p

2009 !

1. Mitä odotat vuodelta '09? - Omaa ahkeruutta ja motivoituneisuutta opintoja ajatellen. Onnellisia hetkiä ystävien ja perheen kanssa. Kenties myös uusien ystävien kanssa. Ja kenties (???) Reeta löytää jonkun kivan tyypin ensi vuonna ja tuntee olevansa valmis vaikka seurusteluun? Tai kenties jo nykyisestä tuttavuudesta kehittyy jotain muuta, ei voi tietää :) Odotan myös vastausta siihen, että pääsenkö neljäntenä opintovuotena vaihtoon Kanadaan tai jonnekin muualle.

2. Aijotko vetää perseitä? Hmm, no en jaksa suunnitella vielä ensi vuoden juhlimisia tässä vaiheessa, antaa kavereiden sitten yllättää spontaaneilla ideoillaan :D

3. Pysyykö paras ystäväsi samana? - Uskon niin. Sitä paitsi en koskaan sulje silmiäni (tai syliäni, lol) uusilta ystäviltä, joista voi tulla vaikka miten hyviä. :) Ei siinä ole paremmuudesta väliä.

4. Kerrotko jollekkin jotain mitä et ole uskaltanut kertoa? - En yleensä ole sellainen henkilö, joka jaksaa odotaa kovin kauan tuollaisten asioitten kertomisessa, vaikka niitä "pelottaisikin" kertoa. :D Uskon, että kerron vaikka sun mitä monellekin ihmiselle ensi vuonna. Jotain salaisuuksia täytyy kuitenkin aina Reetallakin olla ;)

5. Kenen kanssa haluaisit viettää paljon aikaa? - Kavereitten. Niin ja on tietysti edelleen se yksi tyyppi ;)

6. Saatko uusia ystäviä? - toivon mukaan :P

7. Muutatko jotain ulkonäössäsi? - Sitä en vielä tiedä.

8. Pysyvätkö sinun ja vanhempiesi välit samana? - Toivottavasti. Niin ja toivottavasti jopa parempina, jottei ihan yhtä rajuja riitoja tarvitse iskän kanssa käydä enää.

9. Rakastutko? - Hmm :D Joo, tai sitten vaan nykyiset tunteet syventyvät entisestään.

10. Isketkö jonkun? - Aina voi yrittää :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.