IRC-Galleria

Haaste vastaanotettuKeskiviikko 25.01.2006 21:57

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Näen aika väkivaltaisia unia aina silloin tällöin... Ei siinä kai mitään kovin kummallista, itseä vaan ihmetyttää ne välillä. Kaiken maailman konekiväärillä ampumiset sun muut!!?

2. Kuvittelen joskus, mitä tapahtuisi jos maailmanloppu tulisi tässä ja nyt. Tähän kuvitelmaan kuuluu se, että minä ehtisin pelastautua joidenkin tärkeiden ihmisten kanssa johonkin suojaan ja yhtäkkiä me selviytyneet näkisimme elämän kiertokulun alkavan alusta. Hyppäisimme evoluutiossa sen verran nopeasti eteenpäin, että näkisimme yhtäkkiä myös dinosauruksia ja niiden jättimäisiä munia, kun kiipeäisimme salaa niiden pesiä tutkimaan. Olisimme siis ainoat ihmiset koko maapallolla. :D

3. Aina kun masentaa ja ottaa päähän, kirjoitan salaiseen kirjaseen runoja yms. kirjoituksia, joita omistan sitten eri ihmisille, elukoille ja ihan asioillekin. :) Esimerkiksi iskän vanhalle Ladalle on tullut kirjoitettua "hautajaisruno".

4. Syön joskus mikrossa lämmitettyä juustoa, koska se on hyvää. (Kunnes pienen palan syömisen jälkeen ei enää tee yhtään mieli koko moskaa.)

5. Aina kun katson tähtitaivasta ja varsinkin sitä ensimmäistä tähteä, joka silmiin osuu, mietin, että tuolta ne mun mummot mua kattelee tänne alas mun elämää. En osaa selittää tätä sen tarkemmin, koska siinä ei ole takana mitään kovin uskonnollista ainakaan omasta mielestäni, mutta jotain niissä tähdissä varmasti on...

No jaa, tapoja tai ei, tällasia asioita mun päässä ja elämässä yleensä liikkuu.

Minäpä haastan:


helbert


finius


_martta_


[wauhti]


meriou

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.