IRC-Galleria

reettApif

reettApif

insta: reettajee
Raiskaus unessa
Symboloi ihmissuhteita, jotka saattavat osoittautua pulmallisiksi. Saattaa viitata henkilöön, joka koittaa saada unennäkijän toimimaan vastoin omaa parasta. -Kertokaa! kuka mut yrittää saada kuseen?
Hätätila unessa
Hätätila unessa on alitajunnan kehotus kiinnittää pikaisesti huomiota johonkin asiaan valve-elämässä. Muista unisymboleista voi saada viitteitä siitä mikä asia kaipaa puuttumista. -ai mun alkoholin käyttö?
Ratsastaminen unessa
Ratsastaminen voi viitata sukupuoliseen kanssakäymiseen, mutta myös asioitten hallintaan. Kannattaa kiinnittää myös huomiota siihen millä ratsastaa. -nii et erotan tautiset?
Huumeet unessa
Jos unessa käyttää huumeita, kaipaa valve-elämässä helpotusta elämäänsä, pikaista apua raskaalta tuntuvaan asiaan.-tarviin aineita? totta.
Valehtelu unessa
Joka unessa valehtelee toiselle, valehtelee tosiasiassa itselleen. unessaUnennäkijän elämässä on jokin asia, jota hän ei halua tunnustaa itselleen. Kaikki ei ole hyvin vaikka niin yrittää itselleen uskotella. Jos taas joku toinen valehtelee unennäkijälle, kertoo se salatuista asioista, jotka todennäköisesti tulevat kuitenkin esille. --ehkä mulla on yksi pieni salaisuus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.