IRC-Galleria

remuzi

remuzi

heavy fuckin metal<666

TÄLLAINEN POLTTAJA OLET!!!!Tiistai 27.11.2007 00:05

Tässä on tälläinen testi joka kertoo tupakkamerkin perusteella jotain ihmisestä itsestään. Testattu ja huomattu monella ihmisellä.

Ei läheskään kaikkia merkkejä ole testissä mukana ja ÄLÄ OTA TESTIÄ TOSISSAAN JOS ET OLEKAAN SELLAINEN MITÄ TÄMÄ TESTI SANOO. TÄMÄ ON LEIKKIMIELINEN TESTI!

L&M -Sininen= Olet peruspolttaja, et halua mitenkään järisyttävää tupakkaa vaan perus äl ämmää, ku sitähän kaikki muutkin polttaa.

L&M -Punainen= Samoja havaintoja kuin sinisessä, mutta haluat "täydemmän maun" kuin sinisessä. Saatat olla myös enemmän riippuvainen. Useasti Naisten punaistatupakkaa tai opiskelijoiden.

L&M -Vihreä= Olet luultavasti nainen. Nuoret naiset Myös vanhemmat polttavat tätä enemmän kuin useasti. Myös keski-ikäiset miehet, jotka eivät ole täysin "tupakalla käyviä" ihmisiä. Eli pystyvät myös olemaan ilman.

Marlboro -Punainen= Olet äijä, tai nainen joka vaalii perinteitä. Panostat laatuun ja poltat tätä aitoa ja "alkuperäistä". Niin nuorille kuin vanhoille.

Marlboro -Vaalen vihreä= Olet taiteilija. Harrastat maalausta, piirtämistä, kirjoittamista tai musiikkia. Tai sitten vaan kertakaikkiaan haluat suuhuusi paljon menthol makua.

Marlboro -Valkoinen/kultainen= Olet 20-30 vuotias mies tai nainen. Trendikäs.

Colt= Olet vanha mies, poikkeuksetta. Sinulla saattaa olla menneisyys merenkävijänä tai muistelet sota-aikoja usein.

Nort State= Samat kuin Coltissa, mutta olet vielä kovempi polttamaan. Saatat olla myös erämies...

Smart -Kaikki värit/maut= Et halua ostaa toppia ja et myöskään viitsi tuhlata tupakkaan niin paljon rahaa, poltat halpaa ja varmaa Smarttia. Saatat myös miettiä koko ajan lopettamista. Hyvä!

Viceroy -Sininen= Olet tupakoinut kauan, se ei ole ongelma sinulle. Olet luultavasti "nörtti" ja olit koulussa tai lukiossa hyvin menestynyt. Ymmärrät myös tietotekniikasta kaiken. Usein miehiä.

Chesterfield -Punainen= Olet psykopaatti tai muuten persoonallinen luonne. Kyseenalaistat kaiken ja olet kehittänyt joka asiaan oman ratkaisun.

Barclay -Vihreä= Jos olet mies, olet luultavasti "metroseksuaali" tai homo. Ei välttämättä. Olet pikkutarkka kaikesta ja ärsyynnyt jos joku on laittanut kengät väärin eteisessä.

Belmont -Sininen= Olet vanhahko mies. Charmikas herrasmies ja sinulla on rahaa maksaa 4.20€ joka päivä tupakasta ilman pientäkään sääliä miten paljon se maksaa. Et ole lopettamassa.

Vogue -Sininen/Vihreä= Olet rikas ja hienostunut. Hyvä palkkainen. Nainen. Jos olet mies olet naismainen.

MUISTA! TUPAKKA ON HENGENVAARALLISTA!!! NIIII ETTÄ MIETI SITÄ!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.