IRC-Galleria

reode

reode

Lääkintämieskuljettaja

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

penisKeskiviikko 08.02.2006 14:51TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Luen ja kirjoitan ite Fantasiatarinoita samalla kun haaveilen rap-tähteydestä
2. Minulla kasvoi parta jo 7 luokalla. Munakarvojen kasvu on oma asiani.
3. Puren kynsilankaani.
4. Pullistan hauistani seksikkäästi aina kun pesen hampaitani. Tahallaan. Siis pullistan hauistani tahallaan seksikkäästi.
5. Painan 109.2 kiloa. Kukkaan ei usko.

Meikä ei haasta kettää ku kaikki joita vois haasta o jo haastettu penis!

glass 2Perjantai 27.01.2006 23:16

Tuotannollisista syistä lasit valmistuvat ensi viikon puolella... Ei muuta kiitos.

GlassPerjantai 27.01.2006 10:00

Meikä saa tännää silimälasit ja pääsen pois tästä ikuisesta pimeydestä. Pus Pus kaikille joita harmittaa..:D

MIEKKASunnuntai 18.12.2005 16:33

Vitsi oli eile ehke kivoimmat pikkujoulut! Syötiin ku hullut vaan. Ja sitte meillä oli semmone miekkakisailu jonka mää voitin. Sain palkinnoksi lissää pahhaa viiniä. Hopeapikarista. Luulin et sen pikarinki sais omaksi vaa eivät antaneet.
Sitte meidän kaikkien piti tuua semmone 10€ arvoinen lahja ja sitte ne jaettiin ja mää sain Ellan Tallille Puolen Tunnin Ratsastuksen.xDDD Se on voimassa 2 kk. Et semmottii.
Ja sitte saatiin semmosia Drinkkilippuja iha vitusta ja mää olin hulluna vaan päissään. Sitte mentiin tanssiin entisen työnantajan kanssa Lemmenlaiva tunnaria..xD Sitte joku (oikeesti) homo tyyppi lyöttäyty mein seuraan ja naurettiin vaan.
Sitte puhuttiin ex-työnantajan kanssa mahdollisesta työpaikasta ja se sano et kesällä olis duunia. Et sillai. Pus Pus vaa kaikille<3<3

ArttuPerjantai 28.10.2005 15:44

Rakas Paskapaperi. Ode tuossa löyhkää vieressä kun se on ollut autotallia siivoomassa. Se sano et on siivonnu sitä jo 15 vuotta. Onkai sekin ajantäytettä. Tännää sattu semmone juttu kun olin tuolla kalajoen sokkarilla ostamassa metripizzaa nii joku mukula siinä ulkona vaa tapitti mua silimät pyöriänä. Sanoin sitte sille että mitäs kattelet, mee helevettiin siitä. Alko sitte se kersa vaa märiseen hulluna ja sen äiti tuli ottaan sitä kädestä kiinni ja katto mua pahasti ku latasin pitsan kiinni pyörään. Vitun immeiset ku ei ossaa kakaroitaan hoitaa. Sillo ku minä olin pieni nii vaikka löi vasaralla vehkeeseen nii ei itketty. Saatanan nulikka. Siitä tullee saleesti isona joku paskaperse homo. Ja vittuako se muija mua mulkkas. Kusipää. Ihme että sillä ees on kakara kun mun pitsaki oli kauniimpi kun sen pärtsävärkki. Toivottavasti oli kortsuja ostamassa. Hullut. Vois kohta mennä kämpille syömään pitsaa ku tuo odeki vaa siivoo kamaria. Se ei oo oikeen sosiaalinen justiin nytte. Moro.

ARTTUPerjantai 28.10.2005 00:11

Rakas päiväkirjani. Ode-Pekka ei itse jaksa tähän kirjoittaa koska on yhdyskuntaluuseri ja sitäpaitsi ei tykkää luumuista. Joten minä, kaikkien rakastama ARTTU olen vallannut tämän osion itselleni. Ajelin tänään munakarvani pikkuveljen höylällä ja tein viillon nuppiin. Nyt kirvelee. Koska olen kännissä niin koitin lievittää kipua kaatamalla kossua nuppiin. Onko se vaarallista jos nuppi sinertää? Pitää kysyä isältä kun se on niitä lääkärityyppejä. Voisi ekana juoda tämän viinan alas. Sain muuten tänään turpaan. Ode-Pekka löysi minut katselemasta sen tekemiä kotifilmejä. Siinä oli paljon miehiä pienellä sohvalla. Niillä ei ollut housuja. Ode sano että se oli saunaillasta. Saatto puhua tottakin. Meinaan että kyllä siellä jossain saunakauha vilahti. Nyt Ode tullee koneelle. Pakko mennä. Moicca<3<3
- Vanhemmat »