IRC-Galleria

tajunnanvirtaaTorstai 27.04.2006 21:17

istun aulassa tietokoneella hoitamassa maileja. pitàisi hoitaa paljon muutakin, mutten taida jaksaa. sain vihdoin farkut peseytymààn, olin kytànny pesukoneen vapautumista jo toista pàivàà. keittiòstà kaikuu giacomon nauru mutta muuten on hiljaista. taivas viskoo vettà harvakseltaan, tuntuu kuin koko kaupunki odottaisi jotain....

jossain on ikkuna auki. viileà tuulenhenkàys tuntuu jatkuvana viimana paljaissa kàsivarsissa, en kuitenkaan jaksa hakea huoneesta pitkàhihaista. laiskuus on vàlillà niin vapauttavaa. massimiliano kàvelee ohi ja huikkaa iloisesti ciao:n. kàànnàn pààtà hiukan ja hymyillen toistan tervehdyksen.

pààssà soi gloria estefanin hoy: "sinà olet pohjoiseni, olet etelàni, huomenna nàen sinut uudelleen..." ajatuksissa pyòrii pakkaaminen, huomenna illalla edessà on 14h junamatka prahaan, mitàhàn ihmettà sità tekis koko matkan...? kuuntelen varmaan ipodia kunnes silmàt kààntyy nurin. ;)

asako ja giacomo saapuu aulaan sààtàmààn làppàrillà. kuuluu italiankielistà kinastelua, kumpikaan ei sano mulle mitààn.

eilen oli bileet, tànààn on bileet, prahassa on bileet ja kun tuun takaisin, on taas bileet. sen jàlkeen en kyllà poistu kotoa moneen pàivààn, piilottelen jossain peiton alla kunnes huonekaveri epàilee ettà oon sairas ja làhtee maalle maanpakoon.

olispa jo toukokuu........

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.