IRC-Galleria

praha - praga - pragueTiistai 02.05.2006 22:24

tulin aamulla prahasta. tulomatka, kuten menomatkakin, kesti 14 tuntia, mutta yòjunassa aika ei tuntunut niin pitkàltà. junamatkan mielenkiintoa lisàsi kaksi amerikkalaista hyttitoveria, molemmat armeijassa tààllà jossain padovan ja fiesolen làhimaastossa. kundisotilaalla oli kotona kunnon asearsenaali (ja taskussa kaksi veistà), muijasotilaalla taas mielenkiintoisia ajatuksia muun muassa ku klux klanista. rrrrright...

praha itsessààn oli kaunis - tottakai. oikeastaan kaikista kauniista kaupungeista praha on ensimmàinen jossa oikeasti voisin kuvitella asuvani: joukkoliikenne ja muuta palvelut toimii, kaupunki on erittàin esteettinen niin luontonsa kuin arkkitehtuurinsakin puolesta, turistien mààrà ei oo hàiritsevà, praha on halpa ja maantieteelliseltà sijainniltaan loistava. ainoat ongelmat olis valuutta ja kieli, josta ei tajua kerrassaan mitààn. vappu prahassa oli kylmà kuin suomessa ikààn. kàveltiin pitkin òisià katuja hampaat kalisten ja poikettiin kaksi kertaa kahvilla jotta saatais sekà aivot ettà jalat toimimaan.

huonosti nukuttujen òiden jàlkeen paluu venetsiaan oli....ankea. ei puhettakaan koti-ikàvàstà, ja kun pààsin omaan huoneeseen ja aloin purkaa rinkkaa, teki mieli painella uudelleen rautatieasemalle ja ostaa lippu takaisin. ruoho on aina vihreàmpàà aidan tuolla puolen (ja tàssà tapauksessa se kyllà pitàà tàysin paikkaansa, venetsiassa kun tuota ruohoa on aika hintsusti), ja arkeenpaluu ottaa aikansa. elàmàn suuria totuuksia, jeah! ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.