IRC-Galleria

karnevaalit ja kämppisLauantai 18.02.2006 22:29

tänään alko venetsian koko vuoden tärkein (ja turistikkain) juhla: karnevaalit! oon hihhuloinu koko päivän ylpäri venetsiaa naamio päässä, ja yrittäny parhaani mukaan väistellä joka paikassa etanan nopeudella tallustavia turisteja. karnevaalit kestää jonku viikon, ja sinä aikana on jos jonkinlaista ohjelmaa. tänään jo lapset tanssi san marcon piazzalla riverdance-tyylisesti hassuissa vaatteissa. jeah! :)

mun kämppis on tullu takaisin. se on tosi suloinen italialainen tyttö, mut musta vähän tuntuu että se ei ikinä poistu täältä huoneesta! aina kun tuun tänne, se makaa sängyllä tai lukee jotain (opiskelee, mokoma ;). mä luulen että joku heittelee sille ikkunasta ruokaa tänne, ja se varmaan peseytyy meidän lavuaarissa niinku pulut juoma-altaassa. voi toista... pitäisköhän mun joskus viedä sitä ulos päivänvaloon....?

tänään olin myös ensimmäisellä italiankielisellä luennolla. oopperan historiaa. en ymmärtäny mitn, niente, nada, nix. käytin ajan sitte aktiivisesti kirjoittamalla muistiin 1,5 sivua a:lla alkavia italian verbejä. enää en muista yhtäkään. vahvasti menee.. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.