IRC-Galleria

ostoskriisiTorstai 12.07.2007 18:59

ostin äidille neljät korkkarit, itselle yhdet ja lisäksi ballerinat. sen lisäksi oon ostellu parin euron varvassandaaleja (onko niille kunnon suomenkielistä sanaa? flip-flops...) useampaa eri väriä. mun ostokset ei suinkaan lopu kenkiin: useampi painava kirja (kaikki opiskeluun liittyviä, hyvästi elämä... ;), nahkatakki, parit kesämekot ja yksi kaunis mekko kaverin häihin. pari laukkua. ja olikohan muuta... ainiin! parit casualit vaatteet ja iso rantapyyhe. ja tietysti lakanasetti, koska täällä ei semmosia hienouksia ollu kun tulin. ja vielä pitäis tuliaiset ostaa.

ja tänään se iski korkkaririvistöä katsellessani: millä ilveellä mä roudaan noi kaikki takaisin himaan!?! mamma mia... jotain on pakko jättää tänne, mutta mitä?? 20 kiloa on niin kovin vähän....


ostoskriisin lisäksi oon tänään pohtinu, missä määrin musiikki vaikuttaa henkiseen hyvinvointiin. jos oon häiriintyny ja kuuntelen häiriintynyttä musiikkia, kuuntelenko sellaista musiikkia koska oon häiriintyny vai oonko häiriintyny koska kuuntelen semmosta musiikkia. (sanan "häiriintyny" tilalle voi laittaa minkä vaan sanan energisestä teini-ikäiseen).

aurinko paistaa (+32 astetta), moloko soi (sing it back) ja mä valmistaudun lähtemään museoon. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.