IRC-Galleria

flunssa-al-voloSunnuntai 19.03.2006 03:58

täällä on kaks ihan huippua minimaalisen budjetin ruokapaikkaa: pizza-al-volo, jossa jättislice maksaa 1,8e ja kebab-al-volo, josta saa ihan parhaita pitakebabannoksia - hintaan 3,5e. al-volo tarkoittaa lennossa, ja viittaa aika ilmiselvästi pikaruokaan... toisaalta molemmat volot on niin pieniä, että sinne ei mahdu syömään kerrallaan kuin pari volo-diggaria, joten muut joutuu syömään eineensä lennossa.

parin kaverin kanssa on sitte muodostunu vitsiks kutsua lintuinfluenssaa influenssa-al-voloksi, tuleehan se sentään siivillä. ;) tästä sitte loogisesti ajateltuna mulla on nyt flunssa-al-volo, koska näyttäis siltä että tää virus on lentäny jo kuukauden päivät meidän kommuunin opiskelijasta toiseen. toisaalta mikäs on sen urheiluhenkisempää kuin öisin yskiä keuhkojaan pihalle ja päivisin kävellä ympäri venetsiaa vuotavin nenin ja särkevin korvin. :P hmm... ihan noin paha tilanne ei sentään oo, jäänen henkiin....

mun ensimmäinen vieras on täällä. tää on ihan erilaista kuin odotin, vaikka en edes tiedä mitä varsinaisesti odotin. ja sekös hämmentää. oon huomannu että ei tätä elämää täällä pysty jakamaan kenenkään kanssa, ei, vaikka kuinka haluais. jos olin jo vähän juureton tänne lähtiessäni, voi kuinka juurettomana täältä palaankaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.