IRC-Galleria

ipod ja mustekalaLauantai 01.04.2006 03:04

vitsi sain mun ipod nanon pari iltaa sitte!! :D oon lataillu sinne biisejä ihan onnesta soikeena, ja nyt kuuntelen musiikkia aina kun meen johonki. miten voikaan johonki leluun olla niin ihastunu...? itunesin käyttö vähän vielä tökkii, ei oo ollu aikaa siirtää kaikkia biisejä muista miljoonista pikkutiedostoista sinne, joten ipodin musatiedostotkin on vielä aika yksipuolisia. no, kun tarpeeks hinaan samoja biisejä edes takaisin, löytyy kyllä aikaa päivittää ituneskin. :)

porukat on täällä. käytiin eilen syömässä ulkona kanaalin varrella jossain tosi kivassa pikku trattoriassa, tilattiin kaikille turistimenu (melkein hävettää myöntää...). no, ajattelin kerranki olla rohkea ja kokeilla jotain uutta, joten valitsin menun vaihtoehdoista sen tuntemattomimman. eteeni sain mustassa kastikkeessa lilluvia mökyjä, samalla kun muut söi lohta... mökyt oli yllättävän hyviä, ja olin suorastaan ylpeä itsestäni. :) puolivälissä ruokailua sonja vilkaisi mun lautasta, naurahti ja sano "ajattele jos se on mustekalaa". mä mulkaisin sonjaa vähän ja tuhahdin, kunnes....katsoin annostani tarkemmin ja siellähän pilkisti kaiken mustan soosin keskeltä lonkero. mulla juuttu pala kurkkuun, silmät suureni, ja mä ilmeisesti näytin varsin huonovointiselta, koska mua vastapäätä istuva isä katto mua tosi hitaasti, ja sano korostetun rauhallisesti: "mustekala on suurta herkkua, sä pidit siitä äsken, nyt kokoot itses ja syöt sen annoksen loppuun". ja minähän söin.... ja nyt oon entistä ylpeämpi itsestäni!

tänään on käyty kondoliajelulla, kierretty kaks modernin taiteen näyttelyä ja syöty pizzaa. ja mä oon ihan loputtoman väsyny...... eikä mun huoneen netti toimi vieläkään (neljäs päivä jo siitä, kun se mystisesti vaan lakkas toimimasta), ja mua alkaa pikku hiljaa riepoa se aika pahasti.... heti kun on aikaa, otan selvää wtf sille on tapahtunu. mut en tänään.

"älä tee mitään tänään, minkä voit jättää huomiselle (erityisesti jos oot kuolemanväsyny...)"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.