IRC-Galleria

mansikkahyvääTiistai 04.04.2006 03:50

voi miks mä otsikoin tän tekstin tolleen!? mansikkahyvästä tulee välittömästi mieleen unicafén jälkiruoat, joista joka toinen on joku "hyvä" ja joka toinen joku "yllätys". yleensä hyvä ei oo ollenkaan hyvää (kerran se oli kipollinen jotain äkkimakeeta töhnää, joka ulkonäöstä päätellen yritti jäljitellä riisifruttia), ja yllätys on erittäin negatiivinen yllätys.

joten täniltainen mansikkahyvä oli siis unicafén mittapuun mukaan kaikkea muuta kuin "hyvää", se oli fantastista!!! :D ja kas näin se tehdään: otetaan kaksi rasiallista suuria punaisia kiinteitä mansikoita, paloitellaan ne pienemmiksi, heitetään sekaan vähän sokeria ja sekoitetaan. seuraavaksi kaadetaan joukkoon noin kolmisen lusikallista aceto di balsamico:a, eli eräänlaista makuetikkaa, ja annetaan muhia jääkaapissa kymmenisen minuuttia. tuloksena saatu mansikkasössö syödään sitte paikallisen maustamattoman timmin tuorejuuston kanssa. tää herkku menee ehdottomasti top 3 parhaimmat jälkiruoat -listalle!!

tänään satoi vettä ja ukkosti. kastuttiin läpimäriksi letician, olegin ja domenicon kanssa, tietää hyvää mun flunssalle. oon tullu tulokseen että tää flunssa on joku suomalainen virusversio (sain tän pikkusiskolta), koska mun pari viikkoa sitte sairastama flunssa oli selkeesti italialainen. italialainen kipeyttää kurkun tehokkaasti, mut suomalainen ei. sen sijaan suomalaisessa flunssassa nenä on non-stop-tukossa, joten syöminen voi olla hengenvaarallista... no, parempia aikoja odotellessa. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.