IRC-Galleria

lomalla firenzessàKeskiviikko 12.04.2006 00:26

vitsi tàà on vielàkin kauniimpi kaupunki kuin venetsia!! ja tààllà asuu oikeita ihmisià!! ja tààllà on autoja!!! oon tànààn onnistunu melkein jààmààn auton alle, kun jotenkin koko kapistukset tuntuu niin absurdeilta... tààllà italialaiset nàyttàà italialaisilta, venetsiassa ne nàyttàà...no, niinkuin niità olis laimennettu vàhàn. venetsian italialaisten tyyli on vàhemmàn tyylikàs, niiden ulkonàkò on vàhemmàn tyypillinen (lue: vaaleampi), ne kàyttàytyy vàhemmàn latinosti - joka ei vàlttàmàttà oo mikààn huono asia. :)

tànààn on kàyty medicin museossa, haahuiltu pààttòmàsti ympàri katuja, ja shoppailtu. oon ostanu koruja, kengàt (uskokaa tai àlkàà, mulla oli ihan oikeesti tarve nàille kengille! ;), laukun, hupparin ja vàhàn tuliaisia. niin mukavaa kuin mammonan kuluttaminen onkin, pàivàn paras anti lòytyi kuitenki sarjamurhaajamuseosta. se oli ihan loistava!! kuunneltiin puolitoista tuntia nauhoitettua selostusta viiltàjà-jackistà lapsentappaja-fishiin, ja vàlissà oli valaisevaa infoa milloin mistàkin rikoksenratkaisutavasta. kaikkien unettavan samanlaisten "korkeakulttuurimuseoiden" jàlkeen tàà museo oli aivan ainutlaatuinen!!

huomenna olis tarkoitus kàydà uffizissa ihastelemassa taidetta - jàlleen, ja kiivetà tuomiokirkon tornin kaikki yli 400 rappusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.