IRC-Galleria

pààsiàinenTiistai 18.04.2006 01:38

venetsiassa pààsiàistà en oo oikeen edes huomannu. se on varsin kummaa ottaen huomioon, ettà eletààn kuitenki katolisessa maassa... mut ehkà turistit on tàrkeàmpià kuin paavi. oltiin lauantai-iltana parin kreikkalaisen kanssa basilica di san marcossa messussa joskus iltamyòhààn. koko basilica oli sisàltà valaistu ja tàynnà ihmisià. pappi luki jotain jammajaamaa, mutta mà keskityin ihailemaan miljoonia ja taas miljoonia kultaisia mosaiikkeja kirkon katossa, pylvàissà, kàytàvillà, kupoleissa..... ihan mieletòn paikka!!! sen jàlkeen kuunneltiin vàhàn aikaa piazzalla live-musiikkia (joku hissimusatrio soitti), ja mun tuli niin ikàvà mun saksofonia ettei oo tosikaan. mutta kuitenki tiedàn, ettà ikàvà haihtuis sillà hetkellà kun saisin sen kàsiini enkà enàà osais soittaa muuta kuin muutaman apean tròòt-àànen.

firenzen jàlkeen venetsia tuntuu....liian tàydeltà. turistit vaan lisààntyy ilmojen làmpenemisen myòtà, nyt on jo vaporetoissa niin tàyttà ettà alkaa tosissaan olla vaikeaa pààstà pois oikealla pysàkillà. suunnittelen matkaa prahaan, kaipaan taas jo pois tààltà......

oon viimeiset pàivàt ollu niin vàsyny, ettà mun henkinen vireystila on roikkunu jossain lobotomian ja kooman vàlillà. ja kun lisàksi oon kàvelly niin paljon ettà jalat on ihan soosia, ei oo ihmekààn ettà vàlillà itkuraivarit turistien seassa on làhellà. àlyttòmàn kivaa on ollu, mutta tekee ehkà ihan hyvàà olla ees yks ilta ihan vaan tàllee kotona tekemàssà tekemàttòmià tòità ja nukkumassa. ;)

kohta alkaa toinen eli viimeinen periodi luentoja, pitàis kehittàà jotain opiskeltavaa. :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.