IRC-Galleria

riikka_tytto

riikka_tytto

rakastaa Tonia <3

viikonloppuMaanantai 06.08.2007 16:52

Miks teit mulle näin? Onko muka niin vitun vaikeetaa ilmottaa, ettei pääse paikalle?! Miks mulle käy aina näin? Mitä mä oon tehny, etten ansaitse onnea?! Oonko mä muka niin huono ihminen? mikä mussa on vikana, kun kukaan ei oo mun kanssa tosissaan? Onko mulle ees sitä oikeaa maailmassa?

Muuten viikonloppu oli kiva. Eka Lintsille kolmeksi tunniksi Eijan, Senjan ja Elinan kanssa. Sit Johanna ja Annukka liittyi seuraan ja mentiin Luxiin (tosin ei päästy sisään, kun olikin K24..) sit Feveris käytiin, mut siel oli tylsää. Mentiin sit Highlightiin. Sieltä lähettiin 03.00, kun alko väsyttää. Ootettiin sit yöbussia, joka lähti vast 3.40.. Jouduttiin kävelemään Malmilta Suutarilaan, kun ei se bussi mennykään Suutarilan kautta.. vast joskus puol kuus pääs nukkumaan..
Sunnuntaina käytiin Senjan ja Eijan kanssa kattomassa Silta Salaiseen Maahan. Oli kyl ihana leffa :') Muuteh hyvä, mut alko itkettää, kun se tyttö kuoli siinä eikä se poika suostunu ymmärtämään, et se kuoli. Väkisinkin alkaa itkettämään tollanen.. se oli niin surullista.. Muutenkaan kun ei ollu hyvä fiilis sen yhden takia..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.