IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Ei mänt kovinnii hyvin.Lauantai 24.11.2007 14:34

Huhhuh, olipas vain astetta ankarampi koettelemus käyä Kuopiossa raviloissa. Matka oli muutaman sata kilsaa liian pitkä. Perillä sato räntää, joka onneksi loppu ravien alussa. Vierastalli oli pimeänä ja ko sinne kävin valoja kysymässä niin jo vasta sain asiakaspalvelua. Joku vanha kärttynen toimitsijaäijä huusi sisäänkirjotustätin yli yksinkertasen valokatkasimen löytämisestä niin että tätiki hädissään rahasti väärin. Löytyhän se katkasija, pimeän tallin toisesta päästä valjashuoneesta ovipielestä... Anteeksi maalaisuutemme.

Mopo oli taas oma lunki ittensä. Vakikuskin tuplabuukattua ittensä meille vaihatettiin radan puolesta kuski. Se jota toivottiin ei millään käyny kun ajaa paljon enemmän. Tuskin sillä hirveästi oli merkitystä lopputuloksen kannalta. Lämmityksessä kuski kokeili kuinka Mopo voltista lähtee ja suttasihan tuo aika mukavasti. Sano kyllä että vielä jää pykälää sisään ko on pieneksi hevoseksi isot liikkeet ja tarttee muutaman askeleen että löytää rytmin.

No lopputuloksena oli joka tapauksessa hpl, eikä siitä sen enempää...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.