IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -
Mopo taas torstaina Bodenissa. Tällä kertaa volttilähtö, toivotaan että poitsu on varmistunu ja hoksaa lähteä voltistaki ravilla. Suosikiksi se oli Bodentravetin sivuilla arvottu.

Kultu ilmotetaan huomenna Ouluun. Pittää saaha yks startti alle ennen seuraavaa Valtra-karsintaa. Tarjolla ei ole ko tuo täyen matkan voltti Oulussa, saa nähä kuin tamma malttaa ravata. Pakiltahan se lähtee kuitenki.

Iita mahollisesti alottaa meän treenistä Rovaniemellä n. kolmen viikon päästä. Tämä on kyllä vielä erittäin hypoteettinen ajatus. Pitäs ensin käyä ratalla kokeilemassa, että mitä se sielä keksii ja että jaksaako se kahta kierrosta juosta tai että ravaako se. Jännää on kuulkaa ko paskanajo. Mutta valtavan hyväajonen hullu pullari meillä on! Mie en ole nuin kivalla pullarilla ajanukaan. Se hölkkii menemään tasasta vauhtia ko mie joko piän ohjia kahella sormella tai vain toisella käellä (huonot hanskat, sormet jäätyy). Jos siitä nyt tuli mieleinen ko on vähän vakuumipaketilla ja peltipurkilla psykologisoitu:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.