IRC-Galleria

rinkkimunkeli

rinkkimunkeli

you don't get another chance, life is no nintendo game.

Uusimmat blogimerkinnät

Pojan takia </3Sunnuntai 03.12.2006 01:07


Yks min hyvä frendi ( en viiti kirjottaa nimee tähä ehk jengi tunnistaa ) luotti liian vähä ihmisii ja oli joskus vainoharhanen, se sano aina mulle miten se välittää musta ja ei toivo mulle mitää pahaa ja haluu auttaa mua jos mul on joskus vaikeeta. Se kerto mulle miten vaarallist on ku käyttää alkoholii tai tupakkaa , se kerto sen mulle koska se välitti .Tää frendi oli yhen jätkänkaa yhes,jätkä oli vuotta tai kahta vanhempi . No tää jätkä jätti tän frendin oli kuulemma olllu yhes melkee puol vuotta, mut kumminkii, jätkä sano et oli ollu senkaa säälistä.Väärin.
Tää frendi ootti sen tosi raskaasti ja sulkeutu kuoreesa.No toinen ,mun tosi hyvä frendi tykkäs täst jätkäst kuka oli jättäny tän min toisen frendin ja sit tää toinen sai tietää.Sota. No pahin oli menny ohi ja tää jätetty kysy toiselt jätkält et alkaako , no ei toiminu. Oli viikonloppu oli omat piirit , oli alkoholi tupakka ja lääkkeet. Tää frendi meni himaa meni vessaa avas kaapin ja löys faijansa verenpaine lääkkeet. Veti niit neljä eikä sanonu kellekkää . Se yritti itsemurhaa. Mut sen itsevarmuus ja tahto oli niin kovii et se jakso pinnistellä . Aikuinen mies sais syyä niit lääkkeit kolme eikä yhtää enempää . Tää frendi oli pieni ja laiha 14 vuotias tyttö ja veti niitä lääkkeitä neljä !
Nyt tää frendi meni puhuu terkkarille täst ja sitte joutu psykologille ja kuraattorille ja kerto kaiken ja nyt nää soittaa tän frendin porukoille et tää tyttö veti lääkkeitä , Se oli ehkä ensimmäin kerta , mut ei ehkä viimein. Tää tyttö on kuoleman vaaras tai en tiiä onko enää mut oli kumminkii.
Me kaikki tän likan frendit toivotaa ettei se enää tee tällästä . Ikinä! oikeesti! <3





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.