IRC-Galleria

World Trade Center:in mysteeri :DLauantai 14.03.2009 13:48

HAHAHAHAH! Se oli sittenki lavastus!!!!!!

Wtc 9/11 oli lavastus ! ! Oon saanu siit paljo todisteita ja katoin eile 4h pitkän dokkarin siitä, jossa siinä oli todisteita Lavastuksesta!!
Eli: 1. FBI/CIA , jtn käski tai jtn niille terroristeille jtn että lentää niit päin tai jtn. Koska Presidentti halus keksiä tekosyyn hyökätä Irakkiin. Mut ei kertonu sitä niille terroristeille! Koska Mr. Bush oli niin tyhmä homma meni kuusenn jne.. ja mut silti ne sortu kuten piti ja niin :).
2. Ko kattoo oikeen tarkkaan, kun ne tornit sortuu, nii just ennenku se on sortunu jostain kerroksen ikkunast tulee yht'äkkiä sellane pieni savupilvi. Ja se johtuu siitä, että ne räjähde-expertit laitto niitä räjähteitä sinne.
3. Ja ennenku ne tornit sortu, (ja etelätorni sortu eka) Nii nii just 2 sekuntia sitä ennenko ne sortu, nii kellarikerroksest kuuluu räjähdyksiä!, ja sieltä tulee valkosta savua !!
4. Sitku se viimenen torni sortuu, sen kärki menee viistoon, ja se on kuulemma selvä merkki et siel ollaan räjäytelty.
5. Sitten ko niitä torneja rakennettiin joskus 1900- luvulla.. Nii ne oltiin tehty sellaseeks, et ne kestää sellaisen Boening:in. Ne ikkunat ja se sen muotoilu oltiin tehty sillain, et siihen tulis vain reikä kun siihen osuis se kone, eikä sorruttais sitä rakennusta (niitä rakennuksia..) Nii ja sitten oltiin varmoja että jos siihen lentäis sellanen lentokone niitä päin, nii et ne ei sotuis siitä.. Se jotenki sen takia ko se muotoilu ja arkkitehtuuri oli jotenki tehny sen niin.. Tää usea tiedosto on siitä elokuvasta, tai no se ei oo se 4h kestävä, vaan 1h30min kestävä elokuva joka katoin eilen yöllä. Voin sendii sen tähä ja voitte kattoo sen :) Kun tota kuvaa kattoo tarkkaan, niin just sen sortumisen alapuolella Näkyy räjähdys. (kuten nuoli osoittaa.)

http://video.google.com/videoplay?docid=-2923265131556505501

Toi on se vid. :>

Mut silti hei : R.I.P <3 <3 <3 <3 <!3

KAIKKI IHMISET TAISTELI PÄÄSTÄKSEEN ULOS SIELTÄ JA KAIKKI OLIS PÄÄSSY ILMAN TYHMÄÄ GEROGE W. BUSHIA !!!!!!!!!!!!!!! | Joka vaa ajattelee sotaa ja Irakin häviöö -,-''' |

:DD Näköjään tos videossakin on havaittu toi mitä mun kuva nyt näyttää :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.