IRC-Galleria

ristoshoo

ristoshoo

Uusi video YouTubessa => https://youtu.be/13bj28RRQPk

Blogi

- Vanhemmat »
Keväällä 2020 maailma kohahti George Floydin väkivaltaisen kuoleman takia, jonka lähtökohtana oli mahdollisesti väärennety 20 dollarin seteli. Mustaan väestöön kohdistunut henkirikos aiheutti hyvinkin väkivaltaisia mellakoita ympäri maailmaa, joita mahdollisesti lietsoi mm. netissä levinnyt disinformaatio.

Kyselin 2020 loppuvuodesta, mistä seuraajani muistavat vuoden 2020. Kaikissa vastauksissa mainittiin koronapandemia ja sen tuoma poikkeustila. Tässä videossa aion käsitellä koronapandemian lisäksi Estonian hylystä löydettyä vauriota sekä Yhdysvaltojen presidentinvaaleja ja sen jälkipyykkiä. Kannattaa ehdottomasti katsoa tämä video!

Vuosi 2020 oli kaksijakoinen tubettajan urallani. Kanavallani tapahtui paljon kasvua, mutta samalla jouduin luopumaan suurimmasta aihealueestani. Myöskään vuoden loppu ei tuonut toivotunlaista menestystä, vaan valitettavasti katsojamäärät on laskeneet ja myönnänkin, että tämä ei aiheuttanut riemunkiljahduksia. Tämän johdosta tubettaminen muuttui verenmakuiseksi suorittamiseksi. Ei myöskään ollut kaukana, etteikö tämä touhu olisi ollut lähellä syödä minua elävältä. Nyt kuitenkin uudet tuulet puhaltaa ja kannattaa katsoa, mitä on vuodelle 2021 luvassa!

- Vanhemmat »