IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Rakastan lastenvärityskirjojen värittämistä, ja minua ärsyttää aivan suunnattomasti, jos joku (lapset..) on värittänyt kuvan "väärin" (yli viivojen, rumilla ja väärillä väreillä..)..

2. En osaa pitää huonettani siistinä, mutta rakastan kuitenkin turhanpäiväisten asioiden järjestelyä. Jos pöydällä on kahdenlaisia laseja, on minun saatava järjestää ne symmetriseen muotoon, myös teepussit ym. ovat ihania järjesteltäviä..

3. Jos nukun yksin, nukun yleensä toinen käsi housunvyötärönauhan alla, siinä se on tukevasti eikä karkaile minnekään :D

4. Nukun yleensä paremmin päivisin kuin öisin, ja jos maailmaa ei olisi rakennettu niin kuin se nyt on, nukkuisin kaikki päivät ja valvoisin yöt.

5. Inhoan asioiden tekemistä ensimmäisenä (kävelyä, puhumista jne.) enkä myöskään lähes koskaan halua lähteä ensimmäisenä kotiin esim. baarista jne..

Haastelen seuraavia:

1. Kmarc

2. Pil0

3. LuZ

4. Save

5. yoshy

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.