IRC-Galleria

:)Keskiviikko 14.10.2009 00:38

Oli mukava päivä tänään, olin Vaasas äiteen ja Juhan kans :) Pyörittiin kaupungis, käytiin Rossos syömäs ja juomas kaakaot Wayne's Coffees. Paitsi mun kaakao oli iha pahaa :( Olin kyllä muutenki koko päivän vastaan kaikkea, et kai mä vaan sitte kuvittelin sen :DD Sit ku lähettiin kaupungista, nii ajeltiin ympäri Vaasaa ja äitee ja mä näytettiin Juhalle paikkoja, jotka oli ns. "merkittäviä" meille. Esim, mihnä äitin äitee ja isän äitee asuu jne. Vaasasta sitte (yllättäen :D) Mäkisiin kahveelle ja sit käytiin Nesteellä sitte Juhan tyä. Ja mulle ja Juhalle tuli kauhee hinku muuttaa Vaasaan :)

Ja sit kuultiin Sallalta, et joku on vähä levitelly juttuja, et me aiotaan Juhan kans muuttaa yhteen, vaikka kukaan ei oo suoraan edes niin sanonu! Ollaanhan me ny siitä puhuttu, muttei ny vielä hetkeen kuitenkaa, ku mulla on lukio kesken, mä ny käyn sen ensi loppuun, nii katotaan sitte. Ihan vaan tiedoks kaikille.

Ja huomenna, huomenna mulla ja Juhalla tulee kaks kuukautta täyteen<3 Mut sen pitää töihin, et.. nojaa ajatellaan positiivisesti :D Huomenna sitte tiedos Sallan kans hengailua, käydään pitsalla ja sellaasta..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.