IRC-Galleria

roG

roG

miss u more than ever <3 gone too early :'(

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Päiviä riittää, ehkä :)Lauantai 31.12.2005 16:23

Niitä vaan jaksaa laskea... Huomenna 20 päivää ;D Tietämättömille että sillon on b-nuorten alue sm-kisat littoisis. Millan kanssa lasketaan kilpaa xDD hahahah. johtuu ehkä osin siitä että nähdään sillon ;) <3 Mut vaikka oon siel suurinpiirtein varasijan varalämmittäjä vaihtopenkil ni kyllä mä sinne lähen silti iiiiiihan innolla :D Ottaen huomioon ni näkee vanhoi kavereit siel ;) jejee.

Ja nyt kuitenki kaikille mun rakkaille ystäville hyvää uutta vuotta ja silleen. <3 eri toten mainiten mun rakas milla<3 (milla olet kaunein, jos sinut saisin näkisin taivaan, ihana milla. milla olet kaunein sua kaipaan astu laivaan ihana milla. you are mine<3 ;)) ja kaikki joukkukaverit. =) <3 sit mun rakkaat sussu ja essi<3 mun tosi ihanat ystävät iina, cindy, sarita, SAARA<3, SAANA<3, ja kaikille muillekkin hyvää uutta vuotta. ehkä tää uusi vuosi on vielä parempi kuin edellinen :) eli ottakaa rauhallisesti! :D(mitäköhän sekin mahtaa sisältää ;) ) mutta näin nopeesti sanoen se ei taida onnistua ;)

P.s. kaikki jotka ei oo vielä ladannu taina biisiä niin sen esittää seminaarimäen mieslaulajat biisin nimi on taina. ja uskokaan tai älkää mut biisi o hyvä ;) <3

Jenski

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.