IRC-Galleria

Meidän Ville <3Torstai 07.01.2010 00:42

Villellä ei ollu ryyppyseuraa ni sepä päätti ryypätä yksin kotona ja tylsyydessää alko riimittelee mulle neljältä yöllä viestitse ;D
Näin se kerto itestää:
"Moi mä oon Ville ja harrastan tietokone ja pelikonsolien pelaamista. Tykkään tosi paljon ulkona olla kavereitten kanssa viihteellä. Tykkään myös urheilusta jonkin verran! seurustelusuhteeni tilanne on tällä hetkellä heikko, ei siis ole naista. Herkkuruokaani on roskaruoka , sitä luultavasti syön huomenakin, taino siis tänää onhan päiväkin jo näköjään vaihtunut. Etsin mielelläni n.16-19v naisseuraa, en kyllä osaa yhdyssanoja mutta ei kai se niin paha juttu ole :) naisessa etsin soman ja pirteän näköistä ihmistä, ei mitää myrtsiä,myös luotettavuus oisi kiva ja huumorintaju, tykkään myös sen kaltaisista naisista keltä saa paljon rakkautta !:)mutta tässä nyt oli minun asiani tähän suhteen, mä tästä jatkan kaljan juontii ja kattelen telkkaa ja puhun itsekseni! MOI!"

Ja tällee se kertoo musta ja antista:
"Olipa kerran rita , jolla oli aikamoinen kita! sit se alko soittaa skittaa ja alko näyttämään muille klittaa!Rita tunnetan sen vittumaisesta naamasta, mut silti se ostaa vaan sipsiä kaupasta!Se on niin vitun häijy muija, et siihen ei auta edes ihan vitun iso lihanuija! Rita ku sulkee antilta koneelta kiken, antti raivoo vitunvitun jouko, ei siihen raivoon auta edes osaman joukot! Rita polttaa blunttii ja antin taskust löytyy pari hunttii! Antti maksaa ihan mitä sen eukko haluu mut silti antti miettii vaa et millon mä pääsen työntää mun melaa sen pienee hannuu! Joo tää vitun hyvä juttu oli täs kts ja moi ja hyvää yötä!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.