IRC-Galleria

taaran päivä ei alkanut tänään mitenkään kovin hohdokkaasti.
yöllä häntä väsytti aivan mahdottomasti mutta ei saanut nukuttua päässä pyörivien tyhmien ajatusten takia.
sen lisäksi taaralla oli koko ajan ihan tajuton jano ja hän joi vettä vaan koko aika lasista, kunnes sekin loppui.
sitten taara viimein nukahti ja hän näki unta että oli menossa baarin tiskille tilaamaan drinksua, ja päätti tilata pina koladan sekä sen lisäksi kylmän coca-cola tölkin koska hänellä oli niin hirveä jano. Juuri kun taara oli unessa pääsemässä juomaan kylmää cokista ja heräsi ja jano oli mitä hirvein.
Lasin pohjalta löytyi onneks vielä tippa vettä. (taara oli laiska eikä jaksanut lähteä hakemaan lisää hanasta.. mutta haaveili siitä ja kylmästä cokis tölkistä jääkaapissa..<nam>)
myöhemmin kun taara oli taas hetkeksi nukahtanut aamulla muiden lähdettyä, näki hän unta että oli savonlinnassa. Taaran pikkuveljellä Tasa-Matilla oli sielä lentopallo harkat ja Taara oli siis siksi mukana. Seuraavana päivänä hänellä oli myös koulua siellä O.o jota taara suuresti ihmetteli unessaan -___- ' harkoista tullesssaan (olivat ilmeisesti aamuharkat..) taara mietti että toivottavasti hänen luokkalaisensa ovat jossain lähettyvillä jottei tarvi vieraassa paikassa yksin harhailla.
pian hän löysikin heidän pihalta istumasta lumisilta penkeiltä.
taara istahti heidän viereensä ja sanoi ettei luultavasti tule tänään heidän kanssaan linkulla kotiin, sillä hänellä on kyyti koska p.veljellä tasa-matilla on harkat ja pääsee heidän kyydillään.
taara ihmetteli unessaan, että kuinka monet harkat päivässä oikein voi olla :D
sitten taara heräsin herätyskelloon ja kömpi ylös.

taara kolisteli keittiöön kanye westin strongerin tahdittamana ja söi raksuja,joiden luuli olevan parempia kuin mitä ne olivat.
Sen jälkeen taara lähti kouluun, mutta pyörä piti pelottavaa kolinaa ja rahinaa.
aivan kuin renkaat olisivat olleet jäässä.
pian polkeminen alkoi tökkiä, välillä oli raskasta ja välillä ei vastusta ollenkaan.
pian polkimet lakkasivat toimimasta ja taara joutui jättämään pyöränsä elokuvateatterin pihaan ja jatkamaan jalkaisin, kiroten laittaneensa väärät kengät jalkaan ja jättäneensä kuulokkeet kotiin.
myös tuleva myöhästyminen koulusta ahdisti.
taara oli varma että opettaja täti nylkisi hänet elävältä.
Onneksi taara soitti luokkalaiselleen Kosnalle ja tämä ilmoitti koulun alkavan vasta 10.15 ja ettei opettaja olisi paikalla.
"jes" nylkemiseltä ja myöhästymiseltä oli säästytty.
loppujen lopuksi taara oli erittäin ajoissa paikalla ja pääsi koulusta kotiin jo hieman yli 12.
kotona taara päätti käyttää ajoissa pääsemisen hyväkseen ja tehdä päättötyötä, kunnes wordi alkoi v-ittuilemaan ja taara luovutti vihaisena ja väsyneenä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.