IRC-Galleria

haaai.Lauantai 30.08.2008 17:41

• Tiesitkö että... ... suutelu on terveellistä...
• Itkeminen on hyvästä...
• Kanakeitto oikeasti tekee olosi oikeasti paremmaksi...

...94% pojista haluaisi SINUN lähettävän heille kukkia,..

• Valehtelu on oikeasti epäterveellistä...
• Laita ainoastaan ripsiväriä saadaksesi 'kauniin' katseen...
• Se on oikeasti totta, että jotkut pojat LOUKKAAVAT sinua, kun he pitävät sinusta...

...Se on OIKEASTI mahdotonta laittaa ripsiväriä suu kiinni, ellet ajattele sitä...

• 89% pojista haluaisi SINUN tekevän aloitteen...
• Suklaa tekee olosi paremmaksi...
• Useimpien poikien mielestä on söpöä, että sanot väärät asiat...

...Hyvä ystävä EI KOSKAAN arvostele

• Pojat eivät ole kyyneltesi arvoisia...
• Ja me kaikki rakastamme yllätyksiä...

• Nyt..... tee toivomus!
& Toivo todella kovasti!

TOIVO TOIVO TOIVO TOIVO!!!!!!
Toiveesi on juuri saapunut.
Kopio tämä päiväkirjaasi seuraavan viidentoista minuutin sisällä, ja..
Toiveesi tulee täyttymään.

• Se on lupaus.

haukotus.Torstai 28.08.2008 14:33

heräsin just vähä aika sitte, olin unohtanu laittaa herätyksen päälle.
No, onneks mul oli koko aika semmonen tunne et pakko kattoa kelloa, vaikka ajattelinki et kyl se kerro itekki kkoht mut herättää, mut sit kuitenki ku meinasin nukahtaa ja olin jo siirtymäs rajamaille ni sielläki aloin näkee sellast unta jo et katoin kelloa, joten vedin itteni takasin heränneeseen maailmaan ja sanoin ittelleni: " okei, katotaa sit se kello" ja hubs, kello oli 10.58.
ei ollu herätyskello päällä, ei.
siitä sitten pinnistelin itteni pystyy.
näin muuten ihan friikkii unta taas :D
Olin alottanu pelamaa -95 säbäjoukkuees <xD> eli siis mun serkun joukkueessa.
se oli jotain tosi outoa.. koska sitte ku ne ekat harkat oli loppunu, ni sinne alko jonottamaa muitaki pelaajia ja yks -91 syntyny tyttö kattoa mua vähän vinoo ja sano:"eksä oo vähä liian vanha tähän joukkueesee" (puhu jtn 50w:stä, mut en muista mitä) sillä hetkellä mun suuhun oli ilmestyny joku älyn suuri purkka, jota en ees pystyny jauhamaa saati sit puhumaa, ni menin viemää sitä roskii.
Siin sit huomasin et sinne jonotti jtn -90 jätkiä joilla oli jo omaki joukkue ja sit joitain mua vanhempia mimmejä.
Jossain vaiheessa ku olin jo lähtemäs (olin kai jo aikasemin nimeni laittanu sinne listaa) ni mun nimi huudettii ja menin sinne niiden koutsien luokse.
Sanoin sit kai jtn, et:" mä vissii laitoin jo nimeni sinne, ja muuten ei kai haittaa ku oon jo näin vanha" sit se mies sano nauraen, et " ei, on tuolla tulossa suaki vanhempia, mutta toi sun kokos voi olla ongelma" mä olin sillee et ai ku kiva.. ja sanoinki kai jtn, et.."joo se ei oo kyl ongelma, mä oon just täs jo saanu itteäni pienemmäks.."ja sit me alettii teippailee muhun jtn teipin paloja ja niil mittailee mun luita O.o niin ja mun päälleni oli ilmestyny joku huuuge asu pääälle, joka muistutti tällee jälkeen päin ajateltuna moken asua.. no joo, sit se ukko anto mulle maalarinteippi rullan ja mun piti alkaa vetää sitä kasikkona mun reisien ympäri O.o -____-' katoin vähän aikaa eka ku hoomoilasta mut aloin sit vetelee sitä sinne..en kyl tiiä mikä oli tarkotus, kenties mitata mun reisiluiden kokoa O.o no, sit ne jtn sen jälkee sano, en muist mitä, ku olivat vähän aikaa keskustelleet ja se koko jono katto ku mua teipattii. Juoksin niiden ohi sitte, ja yllätyin kuinka kevyesti vaikka mulla oli se ihmeasu pääällä ja ne teipit.
Sen jälkee ku olin lähös vihdoin ja viimein kotii, ni elina ois halunnu et meen sen kaa johonki abien saunailtaan sinne uimahallin takkahuoneesee minkä niin ku voi vuokrata.
Kurkkasin sinne ja sanoin:"joo, en oo tulossa".
Sit "väiteltii" elinan kanssa siinä ulko-oven suuaukossa jonku aikaa et miks mä en muka tuu ja tollee.. ja siin ulkopuolella istu yks tyttö (joka kai täs tapauksessa oli abi, vaikka ei enää asu lähimainkaan täällä) ja sano jtn vissii et pitäiskö mulle maksaa et tuun sinne... iihan weirdoa.
no joo, tän jälkee uni hyppäs seurraavaa jonka muistan, mut on liian sekanen selittää.
muistan siit vaa sen lopun ku oltii annikan kaa kävelemäs kotii jostain ihme tapahtumast ja kysyin siltä et pääskö se nyt mihinkää opiskelemaa.
no, se ei vastannu ja muistin et se ei ollu galleriassakaa mulle vastannu siihen mitää joten ajattelin kysyy toisella tavalla vihjaillen.
-"mä en sitte päässykkää opiskelee parturi-kampaajaks"
-"JESSSS!!"
katoin annikaa vähän aikaa ku se oli noin ilonen siitä etten päässy.. :D
sit se sano jtn et se menee 2 vuoden päästä opiskelee jonnekki, mutta en kyl nyt muista mihin, joku ihan ihme pleissi.

et tällästä.
olipa taas uni.

ja ainii, äsken soitti kiva puhelinmyyjä, operaattorilta.
se ei alkanu jankuttamaan mitää eikä väkisin myymää.
-kiinnostaisiko teitä pienemmät puhelinlaskut?
-joo kyllähän ne aina, mut mul on nyt ihan hyvä liittymä ni en oo ainakaa vielä vaihtamassa. ja se on suht tuorekki..katotaa sit joskus..
-no eipä sitten mitään, soitellaan joskus taas.
-joo eipä mitää, kiitti. moi.
-moi.

jotenki tollee se meni se meiän keskustelu. ihanan lyhyt ku yleensä niille täytyy jankata ettei halua vaihtaa liittymää tai kuunnella pari ekaa minuuttia ku ne lukee robottimaisesti jonku mainoslitanian sieltä.

hohhoijaa.Keskiviikko 27.08.2008 17:30

tänää ei oo ollu turhan fixu päivä.
oon ollu suoraansanottuna ja rehellisesti, koko päivän koneella.
ruokaa oon välis tehny, syöny, käyny hakemas postin ja tollee.. mut muuten oon sit piirtäny koko aika paintilla eikä mitää meinaa tulla. se on kyllä sen avulla niiiiiin hidasta ja vaivalloista hommaa.
hermoki meinaa mennä joka toinen minuutti.
saa nähä koska saan valmiiks.. en mä sitä nyt enää jaksa tehä.
taukoo vähä aikaa, vois mennä koneeltaki pois ja vaik piirtämää ihan käsin, sain meinaa tossa yhtenä yönä hienon vision siitä millasen kuvan seuraavaks ajattelin piirtää.
mutta noi visiot tunnetaan siitä että ne näyttää mielessä hienolta mutta ku yrität saada niitä paperille niin kappas, eipä ookkaa enää niin hienoja :D
ulkonaki on niiiiiiiiin mälsä ilma.
aika moniki on viel tulossa kipeeks tai kipeenä :// en ite oo ollu kipeenä pitkää aikaa, mutta hyvä vaan niin*koputtaa puuta 3x* toivottavasti en nyt tuliskaan kipeeks.

ainii, sain eilen vihdoin ja viimein ostettua ittelleni uuden aurinkolasit! oon himoinnu niitä samoja laseja jo varmaa kesäkuusta lähtien aina ku oon nähny ne siel yhes liikkees <xD> ja nyt viimein kävin ostamassa ne <3
samalla sain ostettua ittelleni uudet kuulokkeet mp3 soittimee, vaikkakin noi uudet on vähä oudot ja kaipaa totuttelua. mut pysyy ainaki hyvin korvissa, totta.

nyt--- >
alkaa kyllästyttämään jo.

kamala bitch!Keskiviikko 27.08.2008 01:39

oltii sannan kaa tänää triion parkkihallis ettimäs paikkaa, siel oli remontti ni suurinosa parkeista poiskäytöstä.
no, ajeltii rinkii siel vähän aikaa ja etittii paikkaa.
sitte, yhtäkkiä joku kamala ämmä pysäyttää autonsa melkee keskelle sitä ajokaistaa, jättää autonsa siihen ja menee sisälle siihen hissien luokse vievään lasikoppii -.-' me ei päästä siitä menee ohi, onneks kukaa ei oo takana ni sanna pysty hyvin peruuttamaa ja menee erikohdasta.
mut vittu mikä ämmä. :< teki mieli näyttää kesoo. sit se vaa mulkoili meitä ja käveli nokkapystys kattoen autoaa ku oltii peruuttamas.
saatii sit onneks paikka seuraaval kiekal.


no, olin lenkil.
olin just menos ylittämää tietä ku parkkialueelta (vasemmalta) pusikon takaa on lähössä pari autoo.
jään venaamaa et se auto tulis sieltä, no ei tuu.
okei, päätän ylittää suojatien.
sitte se saamarin ämmä tulee sieltä eikä kato yhtää, puhuu puhelimeensa ja meinaa tehä musta asfalttikakkua.
onneks sain itteni pysäytettyä just.
vittu. ei kattonu yhtää, puhu vaa puhelimee ja lähti vetää.
takana tuleva auto katto vähän ja päästi mut sit menemää.
ärsyttäää tollaset autoilijat jotka ei kato yhtää mihin tai miten ajaa :<
nyt kun vauhtiin pääästiin, ni yks mitä vihaan kans, on se kun autoilijat EiVäT käytä vilkkua!
joku valopää oli yleisön osastolla kysyny"pitääkö liikenneympyrään tulevan väistää siinä ajavia?"
hei haloo,daa, teillä on kolmiot joten KyLLä täytyy! ja pitäis käyttää vähän maalaisjärkeäkin että mitä siit tulis jos liikenneympyrässä olijat alkais väistämään sinne tulijoita, johan siin menis liikenne ihan tukkoon.
huoh.
onkohan viel muuta..
ei kai tällä kertaa..
Mutta ihmiset jotka käytätte autoja, MuiSTaKaa se ViLKKu!! eikä mitää rattivilkkuja, ne on yhtä tyhjänkanssa!! (rattivilkku = laittaa vilkun päälle samaa aikaa ku kääntyy)
se on tosi kiva mennä pyörällä,kävellen tai toisella autolla ku oottaa sieltä et pääseekö ylittämään tien tai vastaavaa, kun toinen ei vilkuta.
on niin tosi kivan turhauttavaa sitte ku se kääntyyki eikä vilkuta vaikka näkee ihan hyvin kyllä et joku oottaa siellä tietoa sulta mihin oot menossa!<totinen> &lt;toru&gt;

ihana auringonlasku. <3Tiistai 26.08.2008 00:45

kävin lenkillä joo ja tulin kotsaa vähä aika sitte.
ai että oli ihana ja kaunis auringonlasku, kameraki pitäis kyl nykyää olla melkee joka paikassa mukana :D
mulla ku ei ollu ees kännyy mukana, siin ois sentää ollu jonkulai kamera.. tosin, se maisema tuskin ois näytttäny siin miltää tai muutenkaa koko taivas.. ja ei se miljöö niin nätti ollu mut taivas,aawwwww &lt;sydän&gt;
hölköttelin sitte kotii ja harmittelin ku en ollu alottanu aikasemmin sitä hölköttelyä, loppu liian lyhyee ku tuli kotiovi vastaa ;/
sen jälkee vesku anto mulle muutaman treeni vinkin ku juteltii tost lihaskunnosta sen siinä eteises treenaillessa ja tehdessä vatsalihaksia sanoin sille: " mulla ei vatsalihakset ihan noin nopeesti mee"
sit se virnisti ja sano jtn ja jatkettii keskustelua ja sainki sit parempia tuloksia ku noudatin niit veskun vinkkei ;D ja tuntu se mukavammaltaki niin. yksinkertainen neuvo ja helpppo noudattaa, vaikkakin vie ehk vähä enemmän aikaa.
joo. mut onpa nyt taas ihanan väsyny olo, vois jopa koht mennä nukkuu ku vesku tulee tähän.
mut meen varmaa lukee niit mun tänää ostamiania mangapokkareita &lt;nam&gt;

bläääh.Maanantai 25.08.2008 16:45

pitäis mennä keräämää marjat noist meiän takapihan pusikoista mut ei jaksaaaais.
huooooohhhh.
no, kaipa se o pakko mut.........ääärrrrrrrrshhh.


Värihoroskooppi

Jos syntymäpäiväsi on:

23.12. - 1.1. = punainen
2.1. - 11.1. = oranssi
12.1. - 24.1. = keltainen
25.1. - 3.2. = pinkki
4.2. - 8.2. = sininen
9.2. - 18.2. = vihreä
19.2. - 28.2. = ruskea
1.3. - 10.3. = aqua
11.3. - 20.3. = lime
21.3. = musta
22.3. - 31.3. = purppura
1.4. - 10.4. = tummansininen
11.4. - 20.4. = hopea
21.4. - 30.4. = valkoinen
1.5. - 14.5. = sininen
15.5. - 24.5. = kulta
25.5. - 3.6. = kerma
4.6. - 13.6. = harmaa
14.6. - 23.6. = kastanja
24.6. = harmaa
25.6. - 4.7. = punainen
5.7. - 14.7. = oranssi
15.7. - 25.7. = keltainen
26.7. - 4.8. = pinkki
5.8. - 13.8. = sininen
14.8. - 23.8. = vihreä
24.8. - 2.9. = ruskea
3.9. - 12.9. = aqua
13.9. - 22.9. = lime
23.9. = oliivi
24.9. - 3.10. = purppura
4.10. - 13.10. = tummansininen
14.10. - 23.10. = hopea
24.10. - 11.11. = valkoinen
12.11. - 21.11. = kulta
22.11. - 1.12. = kerma
2.12. - 11.12. = harmaa
12.12. - 21.12. = kastanja
22.12 = turkoosi

AQUA
Olet luottavainen, mutta kuuntelet ja uskot muita liiankin herkästi. Tunteesi tapaavat vaihtua äkkiä ja helposti. Sen vuoksi olet aina hieman yksinäinen ja ikäänkuin vain ohikulkumatkalla. Sinun on vaikea löytää rakkautta, mutta löydettyäsi menetät sen helposti. Pelkäät alati, että rakkaus satuttaa.

HARMAA
Olet toimelias ja hyvin viehättävä. Kykenet tosiaan kirkastamaan päivän. Tiedät mitä milloinkin sanoa ja sinulla on loistava huumorintaju. Et juuri koskaan kätke tunteitasi, vaan tuot auliisti esiin koko sisimpäsi. Mutta osaat olla myös itsekäs. Haluat tulla huomatuksi etkä siedä vähättelevää suhtautumista.

HOPEA
Olet hauska ja mielikuvituksekas, pidät haasteista, kokeilet mielelläsi kaikkea uutta ja opit helposti. Juttelet sujuvasti kaikkien kanssa ja annat auliisti hyviä neuvoja. Sinun on kuitenkin vaikea luottaa ihmisiin, joten et ystävysty kovinkaan helposti, mutta löydettyäsi kerran tosiystävän, olet ikuisesti tälle uskollinen.

KASTANJA
Tiedät olevasi älykäs ja oikeamielinen, joten halua, että asiat hoidetaan sinun mielesi mukaan, mikä toisinaan aiheuttaa ongelmia, koska et aina ota toisia tarpeeksi huomioon. Rakkaudessa olet kuitenkin äärimmäisen kärsivällinen. Kun olet kerran tavoittanut sen oikean, et hevin lähde etsimään ketään "parempaa".

KELTAINEN
Olet kiltti, viaton ja erittäin romanttinen. Sinuun on hyvä turvautua, etenkin parisuhteessa. Osaat lähes vaistomaisesti tehdä juuri oikeat päätökset oikeaan aikaan.

KERMA
Olet samalla sekä kilpailuhenkinen että kannustava. Inhoat häviämistä, mutta pysyt silti hilpeällä mielellä. Valitset huolella keneen rakastut etkä ole helposti vietävissä, mutta kun löydät sen oikean, et kyllä hevin anna periksi.

KULTA
Osaat erottaa oikean väärästä. Olet hyväntuulinen ja yritteliäs. Sinun ei ole helppoa löytää itsellesi rakastettua, mutta rakastuttuasi, kukaan ei aikoihin pysty kääntämään mielenkiintoasi toisaalle.

LIME
Vaikutat tyyneltä, mutta hermostut herkästi. Saat myös yhtä herkästi mustasukkaisuuden puuskia ja sinulla on taipumusta valittaa pikkuseikoista. Et kuitenkaan yleensä juutu niihin kovinkaan pitkäksi aikaa, joten ihmiset yleensä luottavat sinuun ja pitävätkin sinusta.

MUSTA
Olet uhmakas ja sisukas, mutta et siedä muutoksia elämässäsi. Sinulla on myös vahva taipumus pitäytyä jääräpäisesti kerran tekemissäsi päätöksissä. Siksi ei olekaan ihme, että rakkaus on sinulle erittäin haastavaa ja vaikeaa.

OLIIVI
Olet lämminsydäminen ja ilomielinen eikä sinulla ole tapana kadehtia ketään. Tulet ilmeisen hyvin toimeen ihmisten kanssa ja viihdyt parhaiten ystäväpiirissä tai perheen parissa. Inhoat kaikenlaista väkivaltaa ja tiedät täsmälleen mikä on oikein.

ORANSSI
Olet vastuuntuntoinen ja osaat kohdella ihmisiä oikein. Sinulla on runsaasti tavoitteita ja uurastat lujasti niiden eteen. Ystävät ovat sinulle erittäin tärkeitä ja arvostat suuresti kaikkea saavuttamaasi. Saatat toisinaan reagoida yli, mikä johtuu herkästä mielenlaadustasi.

PINKKI
Olet tyypillinen perfektionisti. Toiset ihmiset ovat sinulle tärkeitä ja autat heitä mielelläsi. Pyrit aina tekemään kaikessa parhaasi, mutta suhtaudut usein tyytymättömästi itseesi. Pidät yleensä rakkautta ja romantiikkaa vain satuna.

PUNAINEN
Olet viehkeä ja rakastettava, vähän nirso, mutta silti aina joko rakastunut tai rakastumaisillasi. Sinusta on myös ihanaa olla rakastettu. Olet yleensä pirteä ja iloinen, mutta toisinaan aika herkkähipiäinen. Pärjäät parhaiten mukavien ihmisten kanssa, joiden kanssa on helppo jutustella ja jotka hyväksyvät sinut sellaisen kuin olet.

PURPPURA
Olet varsin salaperäinen tyyppi, täysin epäitsekäs ja kiinnostunut kaikesta, mikä tekee sinusta myös erittäin suositun, mutta unohtelet helposti asioita. Kaikkiin toimiisi vaikuttaa eniten se millä mielellä kulloinkin olet, joten saatat mokailla totaalisesti käsittämättömistä syistä. Luotettava ystäväpiiri on sinulle kaikki kaikessa.

RUSKEA
Olet toimelias ja urheilullinen, hieman sulkeutunut. Ihmisten on yleensä vaikea tutustua sinuun, mutta saatat silti rakastua päätäpahkaa johonkuhun. Vastaavasti innostuksesi myös lopahtaa heti kun toteat, etteivät asiat etene haluamaasi suuntaan, ja annat periksi.

SININEN
Olet taiteellinen ja erittäin nirso, mutta et erityisemmin arvosta itseäsi. Rakastumisen tunne on sinulle tärkeä, ei itse rakkaus, vaan annat sen mielummin mennä ohi. Se on sinulle vain mielentila, ei sydämen asia.

TUMMANSININEN
Olet viehättävä ja rakastat elämääsi. Sinulla on voimakkaita tunteita kaikkea kohtaan, joten hermostut herkästi. Jos todella vihastut johonkuhun, sinun on vaikea antaa anteeksi.

TURKOOSI
Olet erittäin kiinnostunut ulkomuodostasi ja asetat rakkauselämällesi kovat vaatimukset. Harkitset aina huolella ennen kuin päätät mitään, joten teet vain harvoin typeriä erehdyksiä. Haluat johtaa ja sinun on helppo tutustua ihmisiin.

VALKOINEN
Olet erityinen ihminen, myös erikoinen ja jopa eriskummallinen, mutta ehkäpä juuri siksi sinusta niin pidetäänkin. Sinulla on elämässäsi runsaasti unelmia ja tavoitteita. Tulet herkästi mustasukkaiseksi, mutta et kuitenkaan reagoi liian voimakkaasti.

VIHREÄ
Tulet oikein hyvin toimeen vieraidenkin ihmisten kanssa, koska sinussa ei ole ujouden häivääkään, mutta samalla voit tahattomasti myös loukata toisia. Haluat rakkaaltasi tunteita ja huomiota, mutta enimmän osan elämästäsi olet sinkkuna etsien "sitä oikeaa


Tämä on aika merkillistä, mutta kannattaa kokeilla, jos on uhrata 3 minuuttia aikaa. Lohikäärmeen vuosi, joka toivottaa sinulle menestystä ja onnea!
NOUDATA TARKASTI SÄÄNTÖJA - JOS FUSKAAT, TÄMÄ EI TOIMI JA TOIVOT ETTÄ ET OLISI KOSKAAN TEHNYT SITÄ!!!
Vain 3 minuuttia ja tulet hämmästymään! Henkilö, joka lähetti minulle tämän kertoi,että hänen
toiveensa toteutui jo 10 minuutin kuluttua. MUTTA ÄLÄ FUSKAA!!! Älä lue etukäteen, noudata vain sääntöjä järjestyksessä.
Ota esille kynä ja paperia: Kun sinua pyydetään valitsemaan nimi, valitse sellaisten henkilöiden nimiä, jota oikeasti tunnet ja laita mitä tulee ensimmäisenä mieleen!

1. Kirjoita ensin numerot 1-11 allekkain.
2. Kirjoita numeroiden 1 ja 2 viereen ihan mitkä tahansa luvut mitä päähän pälkähtää.
3. Kirjoita numeroiden 3 ja 7 viereen kahden vastakkaisen sukupuolen henkilön nimeä.
Älä katso etukäteen, silloin tulos on vaara!!!
4. Kirjoita numeroiden 4, 5 ja 6 viereen kenen tahansa nimet (esim.ystävät, perhe jne.).
Älä fuskaa tai tulet katumaan että teit sen!!!
5. Kirjoita neljän musiikkikappaleen nimet numeroiden 8, 9, 10 ja 11 viereen.
6. Ja nyt, toivo jotain.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tulokset tulossa!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tässä avain tähän kaikkeen:
1. Sinun pitää kertoa tästä viestistä niin monelle henkilölle kuin kohdassa 2 lukee.
2. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 3, on se jota rakastat.
3. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 7 on joku josta pidät kovasti mutta et oikein ota hänestä selvää.
4. Se kenestä välität eniten on kohdassa 4.
5. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 5 tuntee sinut erittäin hyvin.
6. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 6 tuo sinulle onnea.
7. Kohdan 8 melodia kuuluu yhteen kohdan 3 henkilön kanssa.
8. Kohdan 9 melodia taas on henkilölle kohdassa 7.
9. Melodia kohdassa 10 kertoo luonteestasi ja ajatuksistasi.
10. Ja kohdan 11 melodia on se joka kertoo asenteestasi elämään.

Nyt kopioi tämä itsellesi tunnin kuluessa siitä, kun olet sen itse lukenut.
Silloin toiveesi toteutuu.
Ellet kopioi käy päinvastoin kuin mitä toivoit.

ihana! :DMaanantai 18.08.2008 15:30

kuuntelin pitkästä aikaa lenni lokinpoikasen ja oi että se oli niin söpö laulu!
en muistanukkaa miten sulonen se oli, hiih <3
http://www.youtube.com/watch?v=kGfY__M8A94
yritin tos samal tota kuunnellessani tehä jtn muuta mut jäinki välil vaa sitä kuuntelee, siin on niin ihanat äänet :)(:

voi ei, liian kaunis biisiPerjantai 08.08.2008 00:59

alkaa itkettämää aina ku kuulee ton <3

http://www.youtube.com/watch?v=ek79dH_XP6k

ja yhyy, katoin vahingos tota videoo vaikka en saa koska en oo kattonu vielä kyseistä sarjaa loppuu ja se paljasti ehkä jo jotain sellasta jota en todellakaan halua tapahtuvan, muuten tääl on taas yks punasilmänen ja itkusta turvonnut ihminen. &lt;itku&gt;

ps. niin kaunis ääni ja laulu <3