IRC-Galleria

koulussa..Maanantai 25.09.2006 16:27

huoh hhuo, kouluu viel jokunen tunti jäljellä..tai en oo varma olisko enemmänki.
no anyway joka tapauksessa,
näin viime yönä ihan järggyjä unia.. joku voi jo arvatakki, jos on lukenu mun edellisen päiväkirja merkinnän, et mihin aiheeseen liittyy..
tietenki karhuihin :DD :S

kerron lisää ku pääsen täältä kotii.. en meinaa jaksa täs kiireessä niitä alkaa selittelemään ;D

pian nähdään! <3


noniin, kotona taas..14:33

niin, siinä mun unessa oli todellakin karhuja ja paljon! :D
olin niinku siinä unessaki mun huoneessa ja mun sängyssä nukkumassa..ku yhtä äkkiä mulle tuli sellanen tunne et siel on joku..
no, mitää ei näkyny missää mut sit otin taskulampun ja sillä valotin sinne mun huoneessa olevan vaatehuoneen oven alle, sillee et se valokeila menee sieltä oven alta sinne huoneesee..
*laittaa musiikin päälle, ettei mee liian jännäks tunnelma*
ja sieltä kuulu sitte murinaa.
ryntäsin kiljuen mun huoneesta pois (siis tää on edelleen unta sitte ;D ) ja menin sanomaa iskälle et mun huoneessa on karhu!!
no, iskä sitte meni sinne huoneesee ja tulin hetken päästä takasin, laittaen mun huoneen oven kiinni (ihan ku se jotain karhua pidättelis :D ) ja totes kylmän viileesti, että joo, siellä on karhu.
sen jälkee se sitte meni sinne takas ja jotenki hääti sen karhun sieltä pois.
mut oikeesti, siinä unessa se tuntu ihan järkyttävältä ku huoneessa oli karhu!! O.o

no, toinen karhu-uni oli sitte sellanen et me oltii meiän perheen kanssa (sama porukka ku bulgariassa) jossain hotellissa lomalla, ja yhtä äkkiä ku me oltii siellä uimassa, niin joku huutaa täyttä kurkkua et uima-altaassa on karhu!
Mä lähin heti juoksemaa toiselle uima-altaalle ja et pääsisin sieltä pois.. ni sielläki oli karhu ja se söi siellä altaassa jotain!! ja mulla oli sellanen tunne et se joku oli.. ihminen! :SSS
pian sitte joku sano et meiän piiritetty, siis ne karhut on piirittäny meiät ja kaikki ulos pääsyt. jossain vaiheessa siinä unessa kuulin, et siel ois ollu 8 karhua ainaki..:S
Me sitte tietysti, siis muita hotellilaisiaki yritti sitte sotia niitä karhuja vastaan.. ja tietenkää meillä ei ollu mitää aseita.. vaan ainoastaan, jotain tylsiä samurai-miekkoja ja muita pikku veitisä ja heittotähtiä.. mistäköhän noi samurai-jutut ois voinu tulla mun unee mukaa?! ;D
no kuitenki, sitä sotimista jatku ja jatku niitä vastaa.. mäki yritin siellä mun serkun kanssa niitä karhuja huitoa samuraimiekoilla ja pikku veitsillä..
jossain vaiheessa siinä unessa mä yritin sanoo niille et kokeillaa sähkövirtaa,
mut ei kukaa kuunnellu.. sit joku keksi sen itekki ja kyllä sitä sitte kokeiltii :<
mut ton enempää en paljoo muista, mut hirveetä oli joillain pikku veitsillä ja miekoilla huitoa isoja karhuja vastaa ja ku minnekkää ei päässy ku ne oli tukkinu kaikki ulosmeno tiet..

hui hui.
inha uni. O.o

jotenki musta tuntuu et yks juttu mikä vaikuttaa siihen, minkä takia pelkään karhuja niin paljon, ni on se ku oon kattonu hopeanuolta ihan pienestä pitäen :D
tosin, kyl niitä on mun mielestä ihan aihettaki pelätä, jos ei halua tulla syödyks :S
puistattaaki ajatus, et kuolis karhun raatelemana. :S ewwww. iuh.

että sillee.
aika mielenkiintosia unia kyllä..ja osaan kyl ite yhdistää noi asiat lähipäivinä tapahtuneisii tai mitä oon jutellu.
kuulin jostain, et jotkut asiat jää alitajuntaa ja sit ne unissa tulee jotenki esille.
esim, varmaa toi samuraimiekka juttu tuli siitä ku oon iskälle sanonu et veis mun miekan töihin ja terottais sen siellä, ja karhu juttu tietenkin siitä luonnollisesti, ku äiti kerto eilen et mökillä siinä ihan lähellä oli nähty karhu omenoimassa.. jne jne..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.