IRC-Galleria

Riinan ja Roosan lauantaiSunnuntai 29.11.2009 02:19

Ensin aamulla Roosa ja Matias heräsivät ja menivät Siwaan ostamaan mehujäätä, koska Roosa oli puhunut mehujäästä jo monta tuntia. Sitten he keksivät viedä mehujäätä myös Riinalle, koska Roosa arveli Riinankin halajavan kyseistä kylmää herkkua. Matias sitten soitti Riinalle ("Moi mä tuon sulle nyt jätskiä. Heippa") ilmoittaakseen päätöksestä.
Roosa ja Matias istuivat sitten hetken Riinan seurana, jonka jälkeen menivät molemmat kotiin ja Roosa teki itsestään ihmisen näköisen ja lähti takaisin Riinalle. Seuraavaksi tytöt suuntasivat Prismaan hakemaan inspiraatiota leipomiseen, ja Jannen avulla löysivät tarvittavat ainekset pitsaan. Takaisin Riinalle, ja pitsan valmistus saattoi alkaa. Siitä tuli tosi hyvää nomnomnomonomm
Kun pitsa viimein oli valmista, alkoi leffailta. Riinan äiti tahtoi katsoa Muumit ja vaarallinen juhannus (tjsp), joten se sitten myös katsottiin. Mahtavan elokuvakokemuksen jälkeen päästiinkin sitten illan kohokohtaan; tytöt päättivät tehdä sohvalle majan ihan kuin 10 vuotta sitten. Majasta tuli todella hieno, tukipilareina toimivat pyykkikori sekä kameran jalusta. Majasta käsin televisionkin katseleminen oli täysin uudenlainen kokemus.
Tytöt keksivät hauskan leikin. He leikkivät viidakossa asuvia koaloja. Riinan äiti pääsi myös leikkiin mukaan, hän oli viidakon kuuro kuningatar, jolta toinen koaloista yritti varastaa perunalastuja. Riinan koira Nelli sai myös osansa leikistä; hän oli koalojen naapuri. Koalat jakoivat ruoanhakuvuoroja, välillä toinen poimi puusta (astiasta) viinirypäleitä, toinen nouti pitsaa kilometrien päästä (keittiöstä). Myös Riinan pikkuveli Joni vieraili majassa, mutta ei viihtynyt siellä. Miehet

Sen pituinen se


Ps. Olemme 17-vuotiaita kypsiä lukiolaisia ja puhuimme illan aikana erittäin filosofisesti ja kirjakielellä kuin Big Brother -formaatista tutuksi tulleet Esa A sekä Antti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.