IRC-Galleria

AbipäiväMaanantai 10.11.2008 23:57

Nasta aamu. Sai herätä tunnin myöhemmin kun normaalisti. Aamiaiseksi lidlin leipää ja lidlin kaakaota. Yhdeksän jälkeen Snellmanialle, jossa törmään heti Juhoon ja mennään seuraamaan kasvatustieteiden opintojen esitelmää. Ihan hyödyllistä tietoa. Nyt tiedän minne en ainakaan ole menossa opiskelemaan.

Tietojenkäsittelytieteen esitelmä oli mielenkiintoisempi. Korvan taakse se ala. Kuulemma suht hyvät liksat. Ja siellä saa koodata. Sitten syömään. Otin risottoa, kaksi palaa leipää ja vettä. Mehuakin olisi ollut. Tajusin sen pöydässä. Angst. Söin kolmannenkin leivän, kun Juho ei jaksanut. Sen jälkeen yksin seuraamaan kielitieteitä. Ihan mielenkiintoista. Pitäisköhän alkaa opiskella japania...?

Klo 13 pakolliset ohi. Tai itseasiassa meidän menemisiä ei mitenkään valvottu, että sama vaikka olisi kotiin jäänyt, mutta kaitpa tuo ihan hyödyllistä oli. Seuraavaksi menin Giganttiin kun kerran oli lähellä. Olin myöhästyä bussista vaikka bussikin myöhästyi 10 minuuttia.

Tulin kotiin, söin ja nyt oon istunut koneella sen verran, että sienirihmasto alkaa pikkuhiljaa kehittyä. Taas on nälkä ja harkitsen saksan läksyjen tekoa. Angst. Onneksi on 9.40 meno.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.