IRC-Galleria

roska-

roska-

Pornoa nunnaluostarissa

[Ei aihetta]Maanantai 26.05.2008 10:12

Olet kuin Gene Simmons!

Näytät hurjaltamutta mikä on totuus?

Gene Simmons tunnetaan parhaiten paitsi huhujen kohteena olevasta pitkästä kielestään, myös Kiss-yhtyeen laulaja-basisti-keulahahmona. Simmonsin demoninen hahmo puhaltaa tulta, sylkee verta ja lentelee vaijerin varassa! Todellista rocktoimintaa, vai?

Sinultakin irtoaa näyttäviä tempauksia toisinaan, mutta siviilissä olet kuitenkin rento tyyppi. Olet myös välttänyt rockelämän kenties suurimman kirouksen: liiallisen viinalla läträämisen! Gene Simmons on kertonut olevansa absolutisti, eikä hän ole omien sanojensa mukaan koskaan juonut alkoholia. Simmons kohtaakin elämän selväpäisenä ja boikotoi eritoten huumeita.

Vaikka Simmons tunnetaankin rentona tyyppinä, kuulee hänestäkin hurjaa juttua. Legendan mukaan mies on ollut silleen 5000 naisen kanssa! Älä siis ihmettele, jos sinustakin kehitetään hurjia juttuja; olet itsevarma ja ammattimainen, tietenkin sinusta puhutaan!

Hurjat puolesi: olet rohkeasti oma itsesi, et taivu ympäristön paineessa, sinusta kiertää hulluja huhuja

Rokkarin takaa paljastuu: kiltti ja rento, jalat maassa pitävä heppu"

siis täähän oli tosi totta ainakin näitten juorujen suhteen... mut tässä absolutisti hommassa oli joku sellain pien klikki...... :D

http://cgi.mtv3.fi/helmi/testikone/flash.shtml?59

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.