IRC-Galleria

vittu joo.....mä en tiedä, miten päin mä olisin, mulla on identiteetti kriisi oman itseni kanssa.....tiedättehän tunteen, kun koitat eritellä itseäsi ja tunteitasi monta tuntia, mutta et onnistu siinä? melko turhauttavaa....:)

krooh, ihme päivä duunis. katottiin muumeja ja pojat piirsi hävyttömyyksiä..."katso kun tuo hullu mies räiskii tuolla joessa!" siteeraus muumipeikolta, jota mä nauroin ja lapset oli hiljaa....:oP eli huomatkaa taas mun outo huumorintajuni.....:o)
sitä ei vaan voi ymmärtää. en ymmärrä itsekään.....:o)

huomenna taas edessä viikonloppu ja kahet pikkujoulut. toisissa juodaan mehua ja toisissa viinaa.....voitte siis arvata, kummat on lapsille suunnattu? :) joo joo just ne jälkimmäiset....heh hee, saa nähä mitä sitä taas tulee häslättyä....minä kun osaan aina järjestää asiat! ;) heh varsinkin te kaverit, jotka mut tunnette, tiedätte sen vuosien mittaan varsin hyvinkin....:oD

lapsista ja baarista tuli mieleen, et mä joskus kakarana olin huutanu äitil, ku ne oli menos bilettää, että "miksi te tyhmät aikuiset lähette jonnekki kapakkaan? miksei sinne voi lapsetkin tulla? aikuiset on tyhmiä, kun ei lapset voi tulla mukaan sinne kapakkaan!!!!" ;oD
kuten huomaatte ajatusteni taso oli huippua jo 5weenä.

ihmiset aina valittaa talvisin, et tulis jo se kesä jne jne....mut oikeesti, kun kattoo ulos, niin lumi on helvetin kaunista, varsinkin kun sitä on noin paljon.....tulee ihan taiteilija olo, ku miettii tollasii. aika hulluu taas.

jep jep jep, nyt poistun taas näiden asioiden äärestä ja jatkan hengaamista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.