IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 22.06.2009 01:54

olen hukassaaaa

Hawaii, Uusi-Seelanti, Australia vai Hong Kong? kaikissa noissa on hyvät ja huonot puolensa, enkä todellakaan tiedä mikä olis fiksuin vaihtoehto.

jaa minne ihan oikeesti haluisin eniten? Hawaiille tai Hong Kongiin.

minne olis käytännöllisintä mennä? kielen puolesta Hawaiille, Uuteen-Seelantiin ja Austraaliaan. kantonin kiinaa mulla ei juuri ole haluja oppia eikä Hong Kongissa kai pahemmin mandariinia taikka englantia puhuta.
Hawaiilla toisaalta on kallista asua, toisin ku Melbournessa.

missä olis mahdollista opiskella sitä, mitä haluisin? lähetään siitä, etten todellakaan tiiä mitä haluisin opiskella. :---D englanti, journalismi ja international relations pääaineina olis varteenotettavimmat, joten ehkä joku niistä. Hawaiille, Australialle ja U-S:lle pisteet sillä saralla.

mikä yliopisto kuulostaa parhaalta? entiedäääääfaekfsl. Hawaii Pacific University vaikuttaa aika tiukalta, mut en nyt tiiä saako se olla mikään este. Hong Kong Polytechnic University ei liiemmin aiheuta innostusta, mutta kaupunki itessään todellakin aiheuttaa..... ICH WEISS NICHT.

ehkä mä sit valitsen yksinkertasesti sen, missä on pienimmät lukukausimaksut.
tai sit vaan.... entten tentten.......
tai sit ylitän itteni niin korkeelta että huimaa ja etin IHAN ITSE tietoa jostain Shanghain (tai Japanin) international universitysta ja IHAN ITSE pistän hakemusta menemään ja IHAN ITSE järkkään asumiset ja perhana afjesiljr joooo tuskin. :< tartten välikäden hoitelemaan asioita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.