IRC-Galleria

rriot

rriot

superfast jellyfish

pari juttuuTorstai 02.04.2009 14:20

1. heppatyttö_97, AiliJAuu´´, NicoMo yms nickit ei oikeasti ole hauskoja, vaan perseestä.

2. jos harkitset tatuointia, tribaalit, horoskooppimerkit, kiinalaiset kirjaimet, tähdet tai muut kivat eivät ole siistejä eikä omaperäisiä, vaan perseestä. myöskään tatuoinnin hankkiminen "siks kun ne on niin siistei" ei ole siistiä, vaan totaalisen typerää ja perseestä.

3. luonnonsuojelu tyyliin "siis kelatkaa oikeeeesti mitä niille elukka-paroille tehään siel tarhois!!1 hei mennääks vaik mäkkiin?" ei ole jaloa, vaan tekopyhää ja perseestä. jos luonnon/elukoiden/minkävaan yms hyvinvointi kiinnostaa, muttet voi luopua hampurilaisista tms, tee jotain muuta.

4. genrejeesustelu tyyliin "ai et oo kuullut ninterndocorea tai merirosvoheviä? no oot kyllä aika vajukki ja täysin sivistymätön paska. mäpä en muuta kuuntelekaan ja siks oon vitun siisti ja sua vitusti ylempää kastia". No etpä oikeastaan, vaan täysin perseestä. Tätä en edes vaivaudu perustelemaan.

5. Uskonnontuputtajat. Oikeasti, jos en varsinaisesti usko mihinkään ja tunnustaudun ateistiksi, se ei todellakaan tarkoita, että mua kiinnostaa keskustella jumalan/buddhan/krishnan tms saavutuksista viittä minuuttia kauempaa, tai että olen vain haavoittuva kuolevainen johdatuksen tarpeessa.

6. kamppi ei oo niin jees, oikeesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.