IRC-Galleria

ruttokoira

ruttokoira

Welcome to Wonderland.

You will be here, in my arms.Keskiviikko 05.04.2006 01:01

Robbie Williamsin Sexed Up sekoittaa pääni, samoin kuin Annie Lenoxin Into the West ja Alanis Morrisetten Hands Clean. Olen musiikkihöyryissä.

Näen unia hänestä joka yö. Se helpottaa hieman ahdistukseen. On mukava puhua ja olla edes kuvitelma-Mintun kanssa. Viime unessa minä, toinen Laura, Minttu, Susanne ja jotkut roolipelihahmot teimme musikaalia. Oli äärimmäisen häiritsevää kuulla Victorinen laulavan naisen äänellä(taisi olla Grace Slick) Nothing Gonna Stop Us'sia. No, lauloi kauniisti. Ja minusta tuntuu, että Vic on käymässä vain entistä feminiimisemmäksi. .... Jos sillä on liikaa naishormooneja(sillä on aina ollut ainakin yksi tai pari!). Oh well.

Minttu lauloi Happy Birthday Lisa. Voi vitsi, se biisi yltää joka paikkaan.

Minä taisin laulaa Phil Collinsin You'll Be In My Heart, ihan omalla äänellä. Gohaku oli kuorossa. xD Repeilin aamulla sille mental imagelle niin kuin 60/60.

Sitten ostin Mintulle valtavan kokoisen kinuskipirtelön. Olimme koko ajan ihan lovey-dovey, ja Lauralla oli kaksi lasta. Nyyh.

Unet on hassuja.


Ikävöin kaikesta huolimatta. Toivon vain näkeväni hänet... ja että voisin kertoa hänelle, että kaikki järjestyy. Voi, maksaisin itseni kipeäksi jos pääsisin vain vaikka halaamaan häntä.

Kyllä tämä tästä.






Olen opiskellut.


Vähän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.