IRC-Galleria

ry-my

ry-my

On maailman onnellisin ♥

Koulu koulu koulu!Maanantai 25.08.2008 10:46

Nyt alko sitten tän tytön opiskelijaelämä. Puol 11 mennessä pitäis mennä Kyllöön muiden yhtä hukassa olevien joukkoon :) Onneks tutustuin pääsykokeissa jo yhteen tyttöön, Kaisaan, joka pääs kans sisälle, niin ei tarvi ihan yksin olla. Vaikka luulenpa, että ei mulla kauaa mene kun on jo kasa niitä kavereita. Koulun jälkeen mennäänkin kaupungille Kaisan ja yhden toisen pääsykokeissa olleen tytön kanssa, joka ei kyllä päässy sisälle. Jos sitä vähän kiertelis persaukisena kauppoja, kun pitäis ostaa uus takki ja housut ja laukku.. Mamma sponsrar, kanske :)

Eilen siivoilin kämpästä kaikki Jonin tavarat pois tuohon eteisen lattialle niin se saa sit pakkailla niitä tässä viikon aikana. Sain mäkin levitettyä tavarani enemmän levälleen. Vähän piti myös vaihdella järjestystä siinä vimmassa :) Nyt tää asunto onkin sitten yhden naisen ja yhden koiran sinkkuboxi.
Toivo kannattaa menettää vasta sitten kun Tinolla käy enemmän vieraita kun mulla :DD

Joo, mutta nyt täytyy varmaan yrittää laittaa vähän apetta rinnan alle ja tsekkailla onko "koulukamppeet" tallessa :P Hauskaa kouluviikkoa kaikille apinoille!

P.S Se pikkuinen on maailman suloisin otus <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.