IRC-Galleria

Make my day GoogleKeskiviikko 20.09.2006 15:33

hakutuloksia. pistin googleen "Helinä on" eli... yhtälöt on jees.
[Helinä on] [kokeilen onneani]
on yhtä kuin...

1. Kuka olit Helinä?

2. Helinä on todella kiltti. Sen voi laittaa joko karsinassa, käytävällä tai ulkona kuntoon. Ulkona jos sen meinaa kuitenkin laittaa niin täytyy tehdä helposti avattava solmu puomiin, koska joskus Helinä saattaa ulkona nähdä omia mörköjään ja säikkyä niitä. Helinä pitää niin taivaallisesti kun joku harjailee sitä ja touhuilee sen kanssa taukoamatta.

3. Helinä on ammattitaitoinen ja rauhallinen osaaja, jolta saa hyviä vinkkejä ja oivalluksia. Helinä on ahkera, luotettava, näkymätön hoitaja, silti koko ajan tapahtuu. Helinä tekee työtä sydämellä ja työssään hän on hallitun humoristinen. Helinä on tunnollinen, herkkä ja avulias hoitaja, jolla on tulevaisuus edessä.

4. Helinä on kyllä ihan kiltti.

5. Helinä on viimeisiä keijuja. Kun maailman ihan ensimmäinen vauva nauroi ihan ensimmäisen kerran, sen nauru hajosi tuhansiksi siruiksi, ja ne sirut lentelivät vaikka minne, ja niistä tuli keijuja. Mutta ne ovat melkein kaikki kuolleet.Ja syynä on se, etteivät lapset enää usko keijuihin.Joka kerta, kun joku lapsi sanoo: Minä en enää usko keijuihin, joku keiju vaipuu kuolleena maahan!
( aaarggh naurakaa ja pitäkää sitten turpanne tukossa!! )

6. Helinä on minunkin mielestäni hieno nimi. Ajattele, olisit voinut laittaa Helinä keijun blogin.
( niinpä.. hah )

7. Helinä osoittaa yliälykkyyslahjojaan päivä päivältä enemmän. Nyt likka lukee kirjoja, tunnistaa kuvia, osaa yhdistää samanlaisia kuvia jne. Useita sanoja tulee ja leikkii monipuolisesti. No, ellei kyse ole yliälystä, niin ainakin hän on erittän tarkkaavainen ja hyvä isosiskon matkija. Juu ja se temperamentti *puuh*..

8. Mutta siis Helinähän on särmikäs persoona.

9. Suloinen Helinä saa kuitenkin pian anteeksi ja nuolee torujan näpit pian märiksi.
( oho )

10. Helinä on tyypillistä saamelaisessa korutaiteessa, sillä ennen uskottiin äänen suojelevan kantajaansa pahoilta hengiltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.