IRC-Galleria

daadidam. Sunnuntai 06.01.2008 14:41

hmm. loma loppuu tänään. oli kyl tosi kiva loma, kaikkea oon kerinny tekemään, mut kyl välil tuntu et jotain muutakin ois viel pitäny tehdä. kuitenkin. vain kaks kertaa ryyppäsin, joulupäivänä ja uv:na. enempi sekasi uutenvuoten.
jo on aikoihin eletty, meinaan en hiihtänyt enkä luistellut kertaakaa joululomalla! kumma juttu, koska oisin tahtonut. pääasiana, kavereiden näkeminen ja niiden kanssa horiloittemine. vaikka välillä kaverit on tyhmiä. että vinkvink. :D ei kuitenkaan aina.
en onneksi tehnyt yhtäkään lupausta täksi vuodeksi - ehkä parempi niin. on mulla sellanen elinikänen lupaus mukamas ainaski voimassa, ettei sais lihoa. :D mutta se silti tapahtuu, vaikkei haluiskaa. mut ei se haittaa. tuleivaisuudessa ei varmaan syödä enää ollenkaa salaattia.
JA! lottosin torstaina 3 riviä, toivoen tietenkin että voitan ruhtinaallisen 4 miljoonan pääpotin. se meni sivusuun ja vitutti lievästi, koska olin jo miettinyt miten jaan rahat ja mitä niillä ostan. asialle ei sinäänsä mahda mitään, turha ees lotota ensviikolla, kun joku sen 4 miltsii vei ja voitti, eikä ensviikol sit oo kunnon pottia. seuraavaks ku on pääl 2 miljoonaa, sitten voi tuhlata 0,70e yhtee rivii.
en yleensä kirjota päiväkirjaan mut nyt teki mieli. :D kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.