IRC-Galleria

se oli napakymppimatka maailman ääriinKeskiviikko 22.04.2009 00:03

juu ja tänään leikattiin rapuja. mun rapu kärsi vakavasti kun sain sakset käteen. tein sen pyrstöstä sormuksen. ja syötiin myös niitä. =)

ja taas olen puolrampa. kiitos pesäpallo. :( ja huomenna taas pesistä................................. toivottavasti tällä kertaa jalat pysyy lantiossa kiinni ettei mihinkään irtoo ku siltä tuntus. urheilusuorituksista toisiin, kävimme tänään jampan ja lassin kanssa lenkillä (9B-lenkki) ja sitten katsoimme: VOIHAN VINDE, IITU RATIN TAKANA! onneksi olkoon siis siitä, joillain on kortti ja jotkut alottaa autokoulun elo-syyskuus......................................... hohhoijjaa

iloisia asioita tämän viikon alussa:
- vappuun enää muutama päivä
- vapaatunnit
- kebabin kohtalo
- ja nyt todistettavasti syyllinen!

ja tänään meinasin oksentaa, syy: 500 JÄSENTÄ JA JUON 0,5 L OMAA KUSTA!!!! -nimisen yhteisön kusenjuonti videolle. :D joka kieltämättä oli huvittava mutta samalla melko oksettava. :DD:DD suosittelen :D:D:D ja suosittelen myös katsomaan USA:n talentin Susan Boyle, joka ei oo koskaan edes pussannut ja on ruma kuin saapas mutta aivan tajuton laulamaan =) yllätyin siis siitäkin iloisesti!

ja iskän ja albertin kyhmyt perseessä :D:D:D:D:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.