IRC-Galleria

s-mies

s-mies

ei pelkää painajaisia.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

mustalista.infoPerjantai 15.05.2009 14:29

Kansanedustajien musta lista

Tälle sivustolle on koottu kansanedustajien ja poliitikkojen mielenkiintoisimpia lausahduksia. Ihan vaan sen takia, koska sinulla on oikeus muistaa.

"Emme hae syyllisiä, mitä kenenkin taskuun on mennyt. Tiedän kyllä vastauksen, mutta en suostu vastaamaan, koska se ei vie hankettani eteenpäin"
- Sirkka-Liisa Anttila (kesk.)

"Valitettavasti professorit eivät tunteneet tekniikkaa ja sen takia he päätyivät väärään lopputulokseen. Nimittäin kun se salainen tiedosto tehdään, niin se voidaan tehdä niin tiiviiksi että jos sä otat sieltä muistitikulla siitä jää jälki, siitä tulee tieto, jolloin tiedetään että on otettu muistitikulla. Jos sä otat sieltä faksilla, tai printtaat sieltä, siitäkin tulee jälki. Ja nyt on ainoastaan että onko näin että sähköposti on salainen ja sitä kautta sä voit vuotaa."
???
"Juuri näin on. Etko tunne tietotekniikkaa."
- Kimmo Sasi (kok.)

"Jos tallennat työkoneeltasi usb-tikulle, yritys saa katsoa koneesi lokitietoja. Yritys voi vaatia työntekijäänsä vaikka riisumaan alasti, kun tämä lähtee työpaikalta. Sekin voi olla yhdenlaista valvontaa. Nämä ovat kaikki sallittuja."
- Suvi Linden (kok.)

"Jos Euroopassa sallitaan puolueet, jotka ajavat lakien muuttamista, seuraava kysymys on, sallitaanko sellaisetkin, jotka ajavat vaikka raiskausten hyväksymistä."
- Tanja Karpela (kesk.)

"On tässä tärkeämpiäkin asioita kuin yksi Lex Nokia. Maa on talouskriisissä ja ajautumassa lamaan ja sitten pitäisi tällaista jankuttaa"
"En ole täysin vakuuttunut lain tarpeellisuudesta, mutta jos sillä on ennaltaehkäisevä vaikutus, niin kai se sitten on tarpeellinen"
- Tuulikki Ukkola (kok.)

"Minusta koko tämä nettimaailma on hiukan karannut käsistä, ja jotakin suitsia olisi syytä sille panna."
"Esimerkiksi minulle tulee jatkuvasti sähköposteja, joita minä olen muka itse lähettänyt. Elikkä joku sieppaa minun sähköpostitunnuksen ja lähettelee muille sähköposteja. Taikka kun mulla on ollut joskus tämmönen sähköpostiosote, joku firma on sen napannut ja myy kirjoja sille."
"Siis minusta tässä ei ole mitään tolkkua, että voi toisen ihmisen nimellä esiintyä ja lähetellä ihan mitä sattuu, että jonkunlainen kontrolli tähän hommaan pitäis saada muutoinkin"
- Hannes Manninen (kesk.)

"Äänestäjillä ei saa olla sellaista illuusiota, että he voivat ilmaista ulkomaalaisvihamielisyytensä vaaleissa äänestämällä esimerkiksi perussuomalaisia"
- Matti Vanhanen (kesk)

"Haluaisin tässä vähän problematisoida tätä sananvapautta, joka tuntuu niin usein olevan ikään kuin tällainen perusoikeus, jonka taakse sitten kaikenlainen iljettävyys ja saastakin voidaan peittää."
- Sari Essayah (kd.)

"Kuitenkin olisi kestämätöntä, jos perusoikeuksia ei voitaisi lailla rajoittaa."
- Suvi Linden (kok.)


Tervetuloa Suomeen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.