IRC-Galleria

sKitty

sKitty

Kiinnostus edelleen 0 tikörr

Blogimerkintä

« Uudempi -

MIKSISunnuntai 17.03.2013 06:49

Miksi ihmiset kokee tarvetta kirjoittaa joka toisen lauseen englanniksi vaittelemisen ohella? Tuoko se jotain muutoin puuttuvaa uskottavuutta ontuviin argumentteihin? Bitch please.

Aina kun eksyn lukemaan vahaakaan kiistanalaisempia bloggauksia, 98% kommenteista loytyy yksi ja sama kayttaja vajaine argumentteineen, joita on luonnollisestikin tehostettu "hienoilla" englanninkielisilla toteamuksilla, you know what I mean? Parhaissa tapauksissa ko. henkilo kokee tarvetta vaihtaa kielekseen miltei kokonaan englannin, varsinkin jos vaittelyn vastapuoli kayttaa edes yhta vieraskielista sanaa. What the fuck is their problem?

Toki itsekin syyllistyn tahan ajoittain, joskin mielestani se on taysin oikeutettuakin kun kyseessa on toteamus, jota ei vain voi kaantaa suomeksi niin, etta sen alkuperainen tehokkuus sailyy.

En tieda, en vaan voinut pitaa tata enaa sisallani tormattyani taas yhteen keskusteluun jossa silmiani raiskasi ko. henkilon verbaalinen oksennus. Tulee mieleen joku Johanna Tukiainen ja sen "suomijuntit ei tajuu" -ajattelumalli.

Ugh, olen puhunut.

Ps. tuli ihan helvetin vajaa olo ku lisailin noita englanninkielisia esimerkkeja tahan tekstiin, way to go!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.