IRC-Galleria

saTiVA

saTiVA

on liia vanha tänne.

Blogi

- Vanhemmat »

Ei helevetin 16Lauantai 03.12.2005 23:14

Perskeles!!
Mä tuun nyt tänne purkamaan tuntojani, kun tuo miekkonenkin on soittamas eikä saa sille hermota!
Elikkä Perkele Mulla Menee Hermot modausten kanssa!! Haluaisin jotkut, mutta vittu kun en osaa yhtään, en edes tiedä mihin ne pitää kirjottaa!!
RAIVOSTUTTAVAA!!
Shoot me please!

*Onnea Vellamot ja Merit 3.12 johdosta*Lauantai 03.12.2005 04:05

Piruliste ku voeee olla tylsää!

Netis on kyllä aika sakeeta muka pitää jotain päiväkirjaa, kun ei tänne voi kirjottaa mitää hauskaa. Tai ainaha voi, mut en mä halu.

Niinkuin on tullut todettua, mä en enää ikinä morkkaa Ylivieskaa enkä ylivieskalaisia.
Riparilla sitä tuli harrastettua aika reippaasti, mutta se johtui heidän asennevammastaan ja ylimielisestä suhtautumisesta Lapuaa kohtaan :P
Käytii kullan kans tosiaan Isossa Magneetissa(;P)--eiku siis Kärkkäisillä-- eileen niin tuli todettua, että se kylähän on melkeen yhtä isoo kun Seinäjoki. Hä hää niillä on ainakin rumempi murre kun meikäläisillä ;P

Jee mä sain jenkeistäkin joululahjapaketin! Ex-isäntäperhe, siis perhe Steve "äääshuul" Szilagyi, oli lähettäny sen. Kai ne on sitten toipunu musta näin kahden vuoden tauon jälkeen. "No u weren't bad, u we're just a little messy".
Heitin salaisen toiveen, että josko siellä olis ollut maapähkinäsuklaapatukoita, mutta vielä mitä!Mä kattoin, että mitä vittu vihreitä pellavapeflettejä ne mulle laitto. No tarkemmin kattottuna ne oli pikkupöytäliinoja, jossa lukee NOEL. Oikee haloo, mä oon 19, en 90! No kai se ajatus on kuitenkin tärkein :D Mitähän poron rykimäsukkia mä postittaisin niille takaisin?

TsirpKeskiviikko 30.11.2005 15:48

Mun ovella kävi äsken Jehovia. Toinen jäi eka oven taakse piiloon ja toinen alkoi selittää lintuinfluenssasta. Sanoin, että on pakko mennä, kun kananmunat meinas palaa pohjaan. Hmmm.

Pii Es.
Mistä lähtien tää toiminta on ollut mun sivuilla? :P
- Vanhemmat »